i3 6100 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Maxpayne955

Kilopat
Daha fazla  
Bu konuda tecrübem yok aşağıdaki sistemin parçaları uyumlu mu? Bu sistem kaç yıl götürür?
Screenshot_20170605-182222.png

Screenshot_20170605-182229.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumludur. Ne kadar götüreceği oyunlardan istediğin görsel güzellik ve FPS değerine göre değişebilir ama yüksek veya ultra 1080p oyun deneyimi için 1-2 sene götürebileceğini düşünüyorum. En azından 40-60 FPS arası. Ama işlemci sıkıntı çıkarır mı o kadar bilgim yok.

Ben de aynı işlemciyi kullanıyorum ve şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Gönül rahatlığı ile alabileceğinizi düşünüyorum. Eğer benim daha fazla bütçem var diyorsanız i5 veya Ryzen işlemcilere yönelebilirsiniz. Ayrıca toplam bütçenizi belirtmeniz daha çok yardımcı olabilmemizi sağlayacaktır.

Vatandan toplayacağım. 2500 2600 civarı butçem var. İ3 yerine Ryzen 1400 alırsam PC 4-5 yıl götürür mü?

Böyle bir sistem topladım. Açıkçası i3 işlemcilerin de önümüzdeki 3-4 senelik süreçte sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ama uzun vadede Ryzen 5 işlemcinin daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Ryzen için aşağıdaki 1. nolu sistemi topladım. Intel içinse i3 işlemcili daha uygun bir sistem oluşturdum, dilerseniz üstüne SSD ekleyebilirsiniz.

1.
Screenshot_1.png
2.
Screenshot_2.png

Kardeşim eğer paran yoksa i3 6100'e boşuna para verme. Pentium G4560 i3 6100 ile ayni performansı veriyor 350 TL boşuna vermiş olma 3 sene idare eder seni. Sonra ekran kartını değiştirecek olursan i5 6500 alırsın bakarsın keyfine .

Bütçesi G4560 için fazla. Ryzen veya i5 alabilirsin.

Bana kalsa i3 7100 ve RX 470 ikilisini tercih ederdim.
Oyun testlerini de bakabilirsiniz. Tercih sizin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vatandan toplama. Anakartı 1 model düşür SSD al. Max 2 yıl oyunları orta yüksek ayar sonra low :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı