İ3 6100 ve GTX 1060 sistem toplama

Dostum evet biraz darboğaz yapmış GPU kullanımından gözüktüğü gibi fakat gözle görülür bir takılma ve kalite düşmesi yok FPS fazla oynamadığı için. Şunu merak ediyorum; RX 470 darboğaz halindeyken bile RX 460 dan daha mı performanslıdır?
Bence evet.

Dostum evet biraz darboğaz yapmış GPU kullanımından gözüktüğü gibi fakat gözle görülür bir takılma ve kalite düşmesi yok FPS fazla oynamadığı için. Şunu merak ediyorum; RX 470 darboğaz halindeyken bile RX 460 dan daha mı performanslıdır?
Bence de evet. Malesef somut bir kaynak, video vs. bulamadım ama görünen köy de kılavuz istemez. Bütçe varsa her türlü RX 470 daha iyi bir seçim. Zaten her oyunda darboğaz yaşanmıyor. BF1 nadir örneklerden biri.

Arkadaşlar işlemci olarak i3 6100 kullanmak istiyorum. Bütçeme göre o işlemci var. Yanına RX 470 4 GB mı yoksa RX 480 4 GB mi kullanayım. İşlemci darboğaz yapar mı? Kasa olarak cooler master master box 5 mi yoksa NZXT phantom 240 mı ya da s340 mı kullanayım?

Arkadaşlar işlemci olarak i3 6100 kullanmak istiyorum. Bütçeme göre o işlemci var. Yanına RX 470 4 GB mı yoksa RX 480 4 GB mi kullanayım. İşlemci darboğaz yapar mı? Kasa olarak cooler master master box 5 mi yoksa NZXT phantom 240 mı ya da s340 mı kullanayım?
Merhaba önceki yorumumda bütçenize göre i5 skylake bir sistem toplamıştım. 3200TL bunun içinde 350TL monitör olacak şekilde demişsiniz. Bu bütçeye i5 alabiliyorken neden ısrarla i3 6100 almak istediğinizi merak ettim doğrusu. Topladığım sistemi incelemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı