randomname1234
Decapat
Artık i3 6100 ve GTX 750 Ti kaldırmaz diyeceğiniz oyunlar var mı? VR dışında tabii. 
Alakası bile Rainbow Six Siege rahat bir şekilde oynanır.Çıkınca GTA6 kaldırmaz. Onun dışında Rainbow Six Siege çok kastırır
Doğru. Türkiye'de her 5 gençten 3'ü Cyberpunk sistem gereksinimlerine bakarken kalp krizi geçiriyor. Buna bir dur demeliyiz!(Random atma isteği...)Cyberpunk 2077![]()
O çıkana kadar çoluk çocuğa karışmaya bile zaman var, adamlar hala 5'den para kırıyor. Rainbow Six Siege ise dediğin kadar değil. En azından YT testleri oynatır diyor.Çıkınca GTA6 kaldırmaz. Onun dışında Rainbow Six Siege çok kastırır
30-35 FPS. Test videosuna girince oyunun havası öyle gibi geliyor.No Man's Sky yüksek ayarlarda dene.
Ama yüksek oynattığı oyunlarda var. Tabii optimizasyon özürlüsü olmayanları diyorum.Şu anda düşük çözünürlükte oynatamayacağı oyun yok. İlerde ne olacak göreceğiz.
Yine de bir deneyimlemekte fayda var.30-35 FPS. Test videosuna girince oyunun havası öyle gibi geliyor.
Ben oynamayacağım için takmıyorum. Seni sarıyor mu?Yine de bir deneyimlemekte fayda var.Ben 4GB ekran kartı ile zor anlar yaşadım çünkü, kesinlikle optimizasyon problemli bir oyun.
No Man's Sky hakkında çok şey söyleyebilirim, oyunu çıkmadan önce kendi kafamda tasarlıyordum. Hemen hemen buna benzer yaptılar, bu yüzden çok ilgimi çekiyordu, ama sonra grafik sorunları benzer gezegen ve türevleri biraz meraklısı olmayana sıkıcı gelebilir. Severim evet, bu yüzden daha güçlü bir kart bile düşünebilirdim. Keşfetme arzumu bastıramıyorumBen oynamayacağım için takmıyorum. Seni sarıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.