i3 6100 ve Gtx 950 ile Sistem Toplama

Hazarbey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli tecnopat üyeleri. Ben aşağıda resimleri olan bilgisayarı toplamaya karar verdim sizce uyumsuzluk var mı veya önerebileceğiniz sistem? Bütçe 2500 TL ve son olarak ise bu sistem gta 5'i kaç fps'de oynatır? Teşekkürler. Sonunda son sorusu bu monitör kaç hertz? İleride yani 2 yıl sonra sistemi monitor ve kasa olmayacak şekilde yeniden toplayacağım farklı bir sistem tabiki. İyi forumlar.

Capture+_2016-03-04-17-05-46.png
Capture+_2016-03-04-17-05-53.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram leriniz 2666Mhz ancak seçtiğiniz anakart en fazla 2133Mhz destekli.Bir sorun olmaz sadece anakartınız ramleri 2133Mhz olarak kullanacaktır.Tek sorun 2666Mhz Ram için fazladan para vermiş olacaksınız.
Monitör güzel.Full Hd ve büyük ihtimalle 60 hertz olabilir.Bu konuda tam emin değilim.
Gta 5'i ultra ve full hd ayarlarda (MSAA ve FXAA kapalı) 35-50 fps arası oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca bu sistemi 'Hepsiburada,Sinerji.gen,Teknobiyotik ve Vatanbilgisayar' dan parçalara ayrı ayrı bakarak hangisinde daha uygunsa oradan alabilirsiniz daha uyguna gelir.Yazdığım siteler güvenilirdir bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.
Size bir sistem önerebilirim.HDD,KASA ve MONİTÖR hariç 1490 TL.üstüne kasa,hdd ve monitör eklerseniz sizinkinden daha uygun fiyata gelebilir.

Sorularınıza tek tek elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur...

Dosya Ekleri

• i3 6100 DDR4.txt
    879 bayt · Görüntüleme: 127
Ram leriniz 2666Mhz ancak seçtiğiniz anakart en fazla 2133Mhz destekli.Bir sorun olmaz sadece anakartınız ramleri 2133Mhz olarak kullanacaktır.Tek sorun 2666Mhz Ram için fazladan para vermiş olacaksınız.
Monitör güzel.Full Hd ve büyük ihtimalle 60 hertz olabilir.Bu konuda tam emin değilim.
Gta 5'i ultra ve full hd ayarlarda (MSAA ve FXAA kapalı) 35-50 fps arası oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca bu sistemi 'Hepsiburada,Sinerji.gen,Teknobiyotik ve Vatanbilgisayar' dan parçalara ayrı ayrı bakarak hangisinde daha uygunsa oradan alabilirsiniz daha uyguna gelir.Yazdığım siteler güvenilirdir bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam.
Size bir sistem önerebilirim.HDD,KASA ve MONİTÖR hariç 1490 TL.üstüne kasa,hdd ve monitör eklerseniz sizinkinden daha uygun fiyata gelebilir.

Sorularınıza tek tek elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur...

Kardeşim sağol da ramları 2133 mhz alacaktım vatanda stok kalmamış o yüzden öyle oldu diğer geri kalan parçalarda herhangi bir sıkıntı var mi acaba? Ve ekran karti olarak da msi yazmışım ama asusun ki daha ucuz onu alacağım ekran kartı yerinede asusun gtx 950 modelini koysak diğer parçalarda herhangi bir sıkıntı var mi? Ramlari söyledim zaten.

Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim

2500 TL kardeşim.

Teknobiyotik sitesini tercih edebilirsiniz güvenilirdir

Bu arada
Screenshot_2016-03-04-20-26-54.png

Buda benim sistemim ekran kartı,ssd ve kasadan kısarak daha iyi bir sistem toplamış olursunuz

Teknobiyotik sitesini tercih edebilirsiniz güvenilirdir

Bu aradaEki Görüntüle 145922

Buda benim sistemim ekran kartı,ssd ve kasadan kısarak daha iyi bir sistem toplamış olursunuz

Kardeşim adamı yanlış yönlendirmeyin.Senin siteminde 2800 tl ye monitör dahil değil.Ayrıca dolar kuru şimdikiyle yakın değilmiş anlaşılan.Bir çok parça şuanda kine göre çok daha ucuz senin attığın sistemde.

Kardeşim sağol da ramları 2133 mhz alacaktım vatanda stok kalmamış o yüzden öyle oldu diğer geri kalan parçalarda herhangi bir sıkıntı var mi acaba? Ve ekran karti olarak da msi yazmışım ama asusun ki daha ucuz onu alacağım ekran kartı yerinede asusun gtx 950 modelini koysak diğer parçalarda herhangi bir sıkıntı var mi? Ramlari söyledim zaten.

Diğer parçalarda bir sıkıntı olmaz.Ekran kartını da Asus yaparsan pek fazla performans kaybı yaşayacağını düşünmüyorum.Sistemin gayet uyumlu ancak dediğim gibi benim sana attığım sistemin üzerine kasa,hdd ve monitör ekleyerek daha uyguna gelebilir.Hatta Bütçem 2500 tl diyorsan dediğim şekilde 2300 tl civarında çıkarsa ekran kartını R9 380 bile yapabilirsiniz 2500TL lik bütçeyle.

A. Turan kardeşim alt tarafa yazdım ekran kartı kasa ve ssd den kısarak sistemi tamamlayabilirsiniz diye ve sistemi bu öğlen yeniden dizdim piyasada benim elimde değil sonuçta.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı