exclusive07
Megapat
Amd kullanmak istemiyorum Nvidia kartlar ona göre daha performanslı hem bellek frekansı olsun Nvidia ve Asus tercihimdir. Fps konusunda Nvidianın daha iyi olduğu gerçektir.Neden? AMD'nin ne zararı var size acaba?
Amd kullanmak istemiyorum Nvidia kartlar ona göre daha performanslı hem bellek frekansı olsun Nvidia ve Asus tercihimdir. Fps konusunda Nvidianın daha iyi olduğu gerçektir.Neden? AMD'nin ne zararı var size acaba?
5400 rpm ve blue kötü değil mi sizce?O HDD kötü değil.
Anakartı Bazooka alıp, ekran kartı yükseltilmeli bence. Ayrıca kasa olarak da Everest Rampage alınarak ve hatta diğer donanımlarda kısılarak Gtx 970 sistem bile çıkarılabilir. Akşam atabilirim eğer zamanım olursa sistem önerisi.Bütçeye sığdı hocam:
Eki Görüntüle 111981
5400 Rpm düşük ama 7200 Rpm alırım problem değil orası5400 rpm ve blue kötü değil mi sizce?
Almışken 1 defa alacağım bilgisayar bölümdeyim sadece oyun değil Photoshop, Dreamweaver, jQurey, Phyton gibi programlar kullanacağım.GTX 960 ekran kartını 4 GB modelinide tercih edebilirim.Gtx 960'a vereceğin parayı r9 380'e vermen çok daha mantıklı perfonmans olarak azda olsa üstün r9 ayrıca 960 128 bit cidden düşük ama sen bilirsin
Bu fanboyluk oluyor işte. Siz bilirsiniz. Hata yapmanıza yardımcı olacaktır bu düşünce.Amd kullanmak istemiyorum Nvidia kartlar ona göre daha performanslı hem bellek frekansı olsun Nvidia ve Asus tercihimdir. Fps konusunda Nvidianın daha iyi olduğu gerçektir.
Üzgünüm. 7200RPM zannetmiştim.5400 rpm ve blue kötü değil mi sizce?
H110m sadece ddr3 ve ddr3l destekliyor.Bu sisteme bakabilirsiniz. Toplamı : 2314 TL
Ekran kartı : TEKNOLOJİ ANKARA Online Alışveriş, Bilgisayar, Notebook, Cep Telefonları, Ev Elektroniği | GIGABYTE 2GB GTX960 OC GDDR5 128 Bit GV-N960OC-2GD HDMI 2xDVI nVidia
Eki Görüntüle 112022
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.