i3 6100 ve GTX 960 sistem toplama

Beyler sizin düşüncenizi merak ediyorum bu konuda. Sizce ileride uzun vade de bilgisayar parçaları fiyatları düşecek mi bence düşmeyecek. Sizce ???

Benim kendi görüş ve düşüncelerime göre şuanki fiyatlar zaten taban fiyatları.Birçok kişi (vatan bilgisayar için konuşuyorum) siteye girip o anki fiyatı yargılıyor.Vatan'ın sitesinde anlık her parça doların düşüp arttığı fiyat aralığına göre güncellenmiyor.Dün dolar 2.91'li rakamlara gerilemişken siteden baktığım 1060 strix'in fiyatı ile vatan bilgisayara gidip sorduğum fiyat arasında fark var.(Mağazada daha düşük fiyatlar ile karşılaştım 2.91 olmasada iki hafta öncesine göre daha alt rakamlardan hesaplanmıştı kur).Bundan tam iki hafta önce asus strix 1060'ın fiyatı 1591 tl iken şuan 1471 Tl bundan daha dip rakamlar bekleyen varsa yeni 3g 1060 , 1050 ve beklenen özel soğutmalı amd kartları çıkana kadar birşey beklemesin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı