i3-6100 ve R7 240 sistem CoD Black Ops 3 oynatır mı?

Enes632763

Picopat
Daha fazla  
Sistemim ayrıntılı bir şekilde bu:

Kod:
GPU - AMD Radeon R7 240 (4 GB) GDDR5 - Birincil/Ayrı
VRAM - 4096 MB - GDDR5 1000 MHz.
Graphics Card Manufacturer - Built by AMD.
Graphics Chipset - AMD Radeon R7 200 Series.
Device ID - 6613.
Vendor ID - 1002.
SubSystem ID - 2B0A.
SubSystem Vendor ID - 1002.
Revision ID - 00.
Bus Type - PCI Express 3.0
Current Bus Settings - PCI Express 3.0 x8.
BIOS Version - 015.049.000.017
BIOS Part Number - 113-xxx-xxx
BIOS Date - 2018/01/12 02:04
Usable Memory Size - 4096 MB.
Memory Type - GDDR5.
Memory Clock - 1000 MHz.
Core Clock - 780 MHz.
Total Memory Bandwidth - 64 GByte/s
Memory Bit Rate - 4.00 Gbps.
2D Driver File Path - /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Class/{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}/0000
OpenGL® API Version - 4.6
OpenCL™ API Version - 1.2
CPU - Intel(R) Core(TM) i3-6100 CPU - @ 3.70GHz 2 Cores.
RAM - 8 GB (DDR4 2133MHz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim ayrıntılı bir şekilde bu:
1080P En düşük ve %60 Render oranı ile 40-60FPS arasında takılıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080P En düşük ve %60 Render oranı ile 40-60FPS arasında takılıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maksimum en alt ayarlarda oynasam minimum kaç fps alırım peki?

Benim ekran kartı eski bir kart (2013 çıkışlı) ama GDDR5 yani en gelişmiş versiyonu ve 4 GB VRAM var.

O zaman ben satın alıyorum oyunu.

HDD ye indirmemin bir sakıncası olurmu acaba?

Benim ekran kartı eski bir kart (2013 çıkışlı) ama GDDR5 yani en gelişmiş versiyonu ve 4 GB VRAM var.
Onu kontrol ettim zaten. DDR3 ile GDDR5 modelleri aslında aynı yılda çıkmışlar ve direk aynılar sadece VRAM'leri farklı. Bu yüzden FPS farkı ciddi var ama gene klasik R7 240, pek esprisi yok.

O zaman ben satın alıyorum oyunu.
10 yıllık oyuna 60 dolar verilmez bence. Ama siz bilirsiniz.

HDD ye indirmemin bir sakıncası olurmu acaba?
Yükleme ekranları ve açılması uzun sürer ama sıkıntı olmaz. Çıktığı zaman zaten HDD'ler kullanılıyordu sıklıkla, oyüzden HDD'lere optimize. Günümüz oyunları gibi değil.

Onu kontrol ettim zaten. DDR3 ile GDDR5 modelleri aslında aynı yılda çıkmışlar ve direk aynılar sadece VRAM'leri farklı. Bu yüzden FPS farkı ciddi var ama gene klasik R7 240, pek esprisi yok.

Yükleme ekranları ve açılması uzun sürer ama sıkıntı olmaz. Çıktığı zaman zaten HDD'ler kullanılıyordu sıklıkla, oyüzden HDD'lere optimize. Günümüz oyunları gibi değil.
Valla hakkınızı ödeyemem. Kafamdaki her türlü soru işaretini giderdiniz. Çok teşekkür ederim.

Haklısınız hocamda başka seçenek yok. Geçen bilgisayarcıdan Crackli Gta 5 indirmiştim. Sonra bir tarayayım dedim trojan,keylogger vs. bütün virüsleri toplayıp oyunun içine koymuşlar.

Haklısınız hocamda başka seçenek yok. Geçen bilgisayarcıdan Crackli Gta 5 indirmiştim. Sonra bir tarayayım dedim trojan,keylogger vs. bütün virüsleri toplayıp oyunun içine koymuşlar.
Valla hocam mümkünse dükkanların önlerinden geçmeyin. Korsan konusunda ise tabi forum gereği ve güvensiz diye korsan oyun pek öneremem ama bir oynamak istediğiniz oyun olursa Steam hesabı satın alarak oynayabilirsiniz veya Gamepass gibi platformlarda varmı bakın.

Black Ops 3 özelinde söylersem, enazından indirim bekleyin derim:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı