E
Eden Dust
Ziyaretçi
Tuhaf. Benim ki yetişmişti ondan dedim.Evet olabilir hemen deniyorum.
Yok hocam kablo yetişmedi. Neyse zaten kasa camlı değil sıkıntı olmaz.![]()
Tuhaf. Benim ki yetişmişti ondan dedim.Evet olabilir hemen deniyorum.
Anakart girişini yerine zor taktım. Anakart üzerinde 4 ama kablo üzerinde 3 pin varmış. Sistemi Sinerji'ye toplattım ama bu şekilde Technopat rehberlerinden de yararlanmış oldum.Tuhaf. Benim ki yetişmişti ondan dedim.![]()
Hım anladım.Anakart girişini yerine zor taktım. Anakart üzerinde 4 ama kablo üzerinde 3 pin varmış. Sistemi Sinerji'ye toplattım ama bu şekilde Technopat rehberlerinden de yararlanmış oldum.![]()
Başta öyle düşünüyordum ama sorun falan çıkar diye düşündüm. Sinerji test edip gönderiyor yani sorunlu parça çıkma olasılığı yok.Hım anladım.Kendin toplasaydın keşke daha zevkli olurdu.
![]()
Hocam ETS2 MP testi yapabilir misiniz ?Evet olabilir hemen deniyorum.
Oyunu bilmiyorum. Fiyatını ve boyutunu belirtirsen bakarım. Boyutu büyükse ay başında anca indirebilirim. Malum AKK belimizi büküyor.Hocam ETS2 MP testi yapabilir misiniz ?![]()
takip ediyorum inşallah oyun testleri yaparsınOyunu bilmiyorum. Fiyatını ve boyutunu belirtirsen bakarım. Boyutu büyükse ay başında anca indirebilirim. Malum AKK belimizi büküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.