i3 6100 ve RX 470 sistem toplama

GamerTechnoSli

Hectopat
Yer
OSMANLI
Daha fazla  
  • İşlemci > İntel i3-6100 Skylake 3.7 GHz
  • Anakart > MSI H110M Pro-Vd D4 2133MHz
  • RAM > Kingston HyperX Fury 8 GB 2133MHz
  • Ekran Kartı > Sapphire RX470 OC 4GB
  • Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 1 Fanlı,Mid-Tower Siyah Kasa
  • Sandisk 120GB 550/500

Sistem 2100 TL. Yeni toplanmış bir haftalık. Her parçanın 2 yıl garantisi mevcut. Sizce almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İşlemci > İntel i3-6100 Skylake 3.7 GHz
  • Anakart > MSI H110M Pro-Vd D4 2133MHz
  • RAM > Kingston HyperX Fury 8 GB 2133MHz
  • Ekran Kartı > Sapphire RX470 OC 4GB
  • Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 1 Fanlı,Mid-Tower Siyah Kasa
  • Sandisk 120GB 550/500
Sistem 2100 TL. Yeni toplanmış bir haftalık. Her parçanın 2 yıl garantisi mevcut. Sizce almaya değer mi?
Değer

i3 6100 ile RX 470 darboğaz olacaktır.
Abi yanlış bilgilendirme arkadaşları. Çoğu oyunda darboğaz yapmayacaktır. 4 çekirdek gerektiren oyunşarın ise bazılarında darboğaz yapacaktır ki onlarda çok aşırı olmayacaktır. Bence o işlemci ile ekran kartı gayet uyumlu ve dengeli be alınabilir ki o sistem bence harika. Bundan dolayı al. Yani ne diyeyim. Kaçırma. Al:):):)

Dar boğaz olmayacağına nerdeyse adım kadar eminim,gtx 1060 ta kulanılıyor i-3 6100 ve darboğaz nerdeyse olmuyor.

Dar boğaz olmayacağına nerdeyse adım kadar eminim,gtx 1060 ta kulanılıyor i-3 6100 ve darboğaz nerdeyse olmuyor.
Kasanın güç kaynağı 500 w olabilir fakat çok kalitesiz ayriyetten almanızı öneririm.

Eger hdd almayacaksan ssd 240 yapabilirsin. Win10 driverlar programlar derken yetmez 240 al ilerde de hdd alirsin. 80-90 lira farkla alabilirsin. i3 un bu derece ekran kartlariyla performansini bende merak ediyorum. Umarim toplarsin bizleri de bilgilendirirsin :)

Abi yanlış bilgilendirme arkadaşları. Çoğu oyunda darboğaz yapmayacaktır. 4 çekirdek gerektiren oyunşarın ise bazılarında darboğaz yapacaktır ki onlarda çok aşırı olmayacaktır. Bence o işlemci ile ekran kartı gayet uyumlu ve dengeli be alınabilir ki o sistem bence harika. Bundan dolayı al. Yani ne diyeyim. Kaçırma. Al:):):)
Yanlış bilgilendirme yapmıyorum dostum i3 o kartın performansını oldukça düşürecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı