Beyzade Hectopat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2016 #11 69ferhat69 dedi: i3 işlemciyi r9 380 le kullanırken bi sıkıntı olurmu. Genişletmek için tıkla... 380 değil 380x ile bile sorun olmuyor, bak şu videodaki gibi bir performansı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
69ferhat69 dedi: i3 işlemciyi r9 380 le kullanırken bi sıkıntı olurmu. Genişletmek için tıkla... 380 değil 380x ile bile sorun olmuyor, bak şu videodaki gibi bir performansı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
6 69ferhat69 Megapat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2016 #12 Silinen üye dedi: Sisteminizde bir sorun yok, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Belki çok küçük darboğazlar olabilir ara sıra yüksek işlemci gücü gerektiren oyunlarda fakat sakın dert etmeyin. Ayrıca sisteminize daha sonra en az 240GB bir SSD eklemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... zaten elimde 480 gb sandisk ultra ssd var onu takicam Beyzade dedi: 380 değil 380x ile bile sorun olmuyor, bak şu videodaki gibi bir performansı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... aynen izledim o videoyu sadece patlama sahnelerinde falan performansi biraz düşüyor ama geri kalan kisimlarda hic bir sorunu yok baya iyi bir islemci. sucukluselo96 dedi: 200tl daha ekleyip i5 6400 al derim. Genişletmek için tıkla... tmm. islemciyi i5 6600 le deistirmeye karar verdim. fiyat 2800 e cikti. 1200 tl den basladim 2800 e cikardim fiyati
Silinen üye dedi: Sisteminizde bir sorun yok, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Belki çok küçük darboğazlar olabilir ara sıra yüksek işlemci gücü gerektiren oyunlarda fakat sakın dert etmeyin. Ayrıca sisteminize daha sonra en az 240GB bir SSD eklemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... zaten elimde 480 gb sandisk ultra ssd var onu takicam Beyzade dedi: 380 değil 380x ile bile sorun olmuyor, bak şu videodaki gibi bir performansı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... aynen izledim o videoyu sadece patlama sahnelerinde falan performansi biraz düşüyor ama geri kalan kisimlarda hic bir sorunu yok baya iyi bir islemci. sucukluselo96 dedi: 200tl daha ekleyip i5 6400 al derim. Genişletmek için tıkla... tmm. islemciyi i5 6600 le deistirmeye karar verdim. fiyat 2800 e cikti. 1200 tl den basladim 2800 e cikardim fiyati