İ3 6100 vs i5 4590

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Intel Celeron 331 çalışıyor da (Modeli böyleydi sanırım.) i3 6100 1 yıl mı idare edemeyecek?

1 yıl anca yeter sözünü savunmuyorum ama sonuçta internet bilgisayarı olmayacak oyun bilgisayarı olacak bu. Oyun için i3 yetersiz kendimden biliyorum.

İ3 2120 bile çoğu core 2 quad işlemciden güçlüdür. 3dmark sitesinden fizik skorlarından karşılaştırabilirsiniz.

Şaka mısın sen kardeşim? Core 2'ler i3-i5 arası işlemcilerdir.
Öncelikle neyi ima ettiğini belirt, ona göre konuşalım. Core 2'ler diye bir genelleme yaparsan en büyük hatayı yaparsın.
Ayrıca belirttiğin şeyin konu ile alakası ne? Kurduğum cümleye zıt değil, tam tersine destekleyici mesaj yazıyorsun, başına da bana laf atıyorsun.
Amacını anlamış değilim.

Şaka mısın sen kardeşim? Core 2'ler i3-i5 arası işlemcilerdir.
Core 2'ler ne oluyor anlatsana kardeş. Belli ki sen bu işin "Üstadısın", bilginden faydalanmak istiyoruz. Bana göre ülkenin en iyi forumunda bile böyle beyinsiz kişiler varsa, durum vahim. Şöylelerine 3-4 ay ban atın da bir müddet sonra forumu unutup girmesinler.

Core 2'ler ne oluyor anlatsana kardeş. Belli ki sen bu işin "Üstadısın", bilginden faydalanmak istiyoruz. Bana göre ülkenin en iyi forumunda bile böyle beyinsiz kişiler varsa, durum vahim. Şöylelerine 3-4 ay ban atın da bir müddet sonra forumu unutup girmesinler.

Eleştirmek ayrı, hakaret etmek ayrı. Yazınız hiç hoş olmamış.

Eleştirmek ayrı, hakaret etmek ayrı. Yazınız hiç hoş olmamış.
Arkadaşın kendiside alaycı bir dille konuşmuş. Üstelik sitenin moderatöründen yüksek görüyor kendini. Sitede bunu yapan 3-4 kişi daha var bildiğim. Yani bu kadar güzel bir forumda bunları görmek beni sinir ediyor. Yoksa amacım hakaret etmek değil. Eğer sizi rahatsız ettiysem üzgünüm. Kusura bakmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı