i3 6100 yerine i5 2400 takmak mantıklı mı?

Dostum yapman gereken bellekleri 2 x 8 veya 2 x 4 almak güç kaynağını değiştirmek ekran kartı takmak. Olay bu. Senin işlemci o kadar kötü değil hani gideri var 1 sene sonra arkadaşın dediği gibi 1155 soket i 7 alırsın o kadar. Satmak ile uğraşmak daha kötü söyleyeyim.

Anladım, satmak daha mantıklı geliyor bana sürekli upgrade ile uğraşmak istemem bi kere yaparım uzun süre idare etsin isterim. İşlemciyi tek başına satarsam bilgisayarda para edicek bileşen kalmıyor zaten. Komple bu sistem kaça gider sizin tahmininize göre ? Casper 18" monitör dahil

Satmak için geç kaldın. Artık o sistemi yok pahasına zararına satmaktansa gidebildiği yere kadar kullanman yararına.

Konu dıșına çıkacam ama inșallah ceza almam. Elinde monitorün varsa yenise gerek yok. Biz türk milletiyiz. Elimizdeki ile iyi geçinmeyi biliriz. Para bugünün șartları ile kolay kazanılmıyor. Elindeki imkanları kullan. Mesela benim 358mb onboard ekran kartlı bilgisayarımın hardiski bozuktu. Bunu 1-2 saat önce 2. El hardisk alarak sorunum kalmadı. Paranız ne kadar varsa hasarli veya eskimeye yüz tutmuș parçaları degișterebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı