i3 7020U HD Graphics 620 HD sistem için hangi işletim sistemi kullanılmalı?

DarkEmir34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi Sosyaller. Sizden aşağıda vereceğim sistem özelliklerine göre hangi işletim sistemi daha iyi olur? Oyun oynayacağım. Windows Linux vb. fark etmiyor hangisi daha iyisi oyun için onu önerir misiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem özellikleri:
  • Intel i3 7020U işlemci
  • Intel HD Graphics 620 HD
  • 12 GB RAM DDR3 RAM
  • 480 SSD
  • Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese iyi Sosyaller. Sizden aşağıda vereceğim sistem özelliklerine göre hangi işletim sistemi daha iyi olur? Oyun oynayacağım. Windows Linux vb. fark etmiyor hangisi daha iyisi oyun için onu önerir misiniz? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem özellikleri:
  • Intel i3 7020U işlemci
  • Intel HD Graphics 620 HD
  • 12 GB RAM DDR3 RAM
  • 480 SSD
  • Windows 10
Normal Win 10 sürümleri aslında yeteri kadar ideal ama LTSC sürümlerinide kullanabilirsiniz, daha hafiftir. Linux için bir dağıtım öneremiyeceğim ne yazıkki.

Normal Windows 10 sürümleri aslında yeteri kadar ideal ama LTSC sürümlerini de kullanabilirsiniz, daha hafiftir. Linux için bir dağıtım öneremiyeceğim ne yazık ki.

Hocam bildiğim kadarıyla normal Windows'tan farkı olmayan sadece ek özellik olmayan sürüm mü? Mesela Windows Store yüklü olarak gelmiyor

Hocam bildiğim kadarıyla normal Windows'tan farkı olmayan sadece ek özellik olmayan sürüm mü? Mesela Windows Store yüklü olarak gelmiyor
Evet öyle ama ekstra olarak güvenlik güncellemeleri 28 yılına kadar sürecekti yanlışım yok. Win 11 Ltsc içinde TMP gereksinimi olmadığını söyleniyor ama şahsen önermiyorum hertürlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı