i3 7100 CPU %100 kullanımı

tevune

Femtopat
Oyun içinde düşük FPS problemim yüzünden bilgisayar bileşenlerimin bir kısmını değiştirdim ama hala oyunlarda düşük FPS alıyorum. Afterburner ile oyun içi değerlere baktığımda problemin CPU kullanımı(%100) olduğunu gördüm. Sorunla alakalı ne denesem bir gıdım düzeltemedim. Bilgisayar darboğaz sıkıntısı mı çekiyor ya da başka bir sorun mu var anlamış değilim, yardımlarınızı bekliyorum.

Oynadığım oyunlar:
- Conquerror's Blade.
- Rainbow Six Siege.

Sistem bileşenleri:
-Intel i3 7100.
-AMD RX480.
-Kingston HyperX 16 GB RAM.

Oyun içinde düşük FPS problemim yüzünden bilgisayar bileşenlerimin bir kısmını değiştirdim ama hala oyunlarda düşük FPS alıyorum. Afterburner ile oyun içi değerlere baktığımda problemin CPU kullanımı(%100) olduğunu gördüm. Sorunla alakalı ne denesem bir gıdım düzeltemedim. Bilgisayar darboğaz sıkıntısı mı çekiyor ya da başka bir sorun mu var anlamış değilim, yardımlarınızı bekliyorum.

Oynadığım oyunlar:
- Conquerror's Blade.
- Rainbow Six Siege.

Sistem bileşenleri:
-Intel i3 7100.
-AMD RX480.
Darboğaz var. Ayar yükselt. VSR kullan idare et.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oynadığım oyunlar:
- Conquerror's Blade.
- Rainbow Six Siege.

Sistem bileşenleri:
-Intel i3 7100.
-AMD RX480.
İşlemcin oldukça zayıf kalıyor.

Bence de virüs girmiş olabilir, svchost.exe adlı işlemlerim CPU kullanımlarına bak eğer çok yiyorsa virüs vardır virüs svchost adı altında göstererek CPU'yu yiyor başıma gelmişti Norton'la taratabilirsin. Malwarebytes olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı