i3 7100 için ekran kartı önerisi

RX 580 ve sisteme uyumlu olursa değerlendirebilirim daha iyi olacaksa.
RX 580 için bence i3 7100'den daha iyi bir seçenek, ayrıca darboğaz olanını da kafanıza takmazsınız bununla
Hocam bu arada söylemiş miydiniz hatırlamıyorum RAM'leriniz kaç GB'dı?

RX 580 için bence i3 7100'den daha iyi bir seçenek, ayrıca darboğaz olanını da kafanıza takmazsınız bununla
Hocam bu arada söylemiş miydiniz hatırlamıyorum RAM'leriniz kaç GB'dı
Tek ram 8gb kullanıyorum. MSİ Gaming z270 m3 anakartım. İstersen dxdiag atayım.

Tek ram 8gb kullanıyorum. MSİ Gaming z270 m3 anakartım. İstersen dxdiag atayım.
Tek 8GB varsa bir tane daha 8GB al bence. CPU-Z indirip SPD sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misin, sendekine uygun bir öneri yapabilirim.

Tek 8GB varsa bir tane daha 8GB al bence. CPU-Z indirip SPD sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misin, sendekine uygun bir öneri yapabilirim.
Bu arada 4. fotoğrafta neden 7800 yazıyor anlamadım?

Hocam ona bir 16 GB yakışır be ayrıca dropların vs de önüne geçer.
Sorun değil hocam 8 9 a çıkabilirim 3 parça için siz seçersiniz hemfikir olursak neden olmasın.

2. linktekinde direk benim anakart var . Ekran kartlarından dönüş sağlansın ram de sizinle seçeriz size uyarsa.

Dosya Ekleri

• spd.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 24
  • spd2.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 21
  • spd3.png
    28 KB · Görüntüleme: 19
  • spd4.png
    14,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu arada 4. fotoğrafta neden 7800 yazıyor anlamadım?

Sorun değil hocam 8 9 a çıkabilirim 3 parça için siz seçersiniz hemfikir olursak neden olmasın.
Hocam RAM'iniz bu model mi? Eğer bu modelse bundan alabilirsiniz iyi fiyata düşmüş fiyatı. Ayrıca frekans ve markaları da aynı, G.skill 3200 MHz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…