intikk
Hectopat
Daha fazla
2. el 1060, RX 580, RX 570, GTX 1650.
RX 580 ve sisteme uyumlu olursa değerlendirebilirim daha iyi olacaksa.Hocam bu ilana da bi bakabilirsiniz, en azından i3 7100'den iyidir.
RX 580 için bence i3 7100'den daha iyi bir seçenek, ayrıca darboğaz olanını da kafanıza takmazsınız bununlaRX 580 ve sisteme uyumlu olursa değerlendirebilirim daha iyi olacaksa.
Tek ram 8gb kullanıyorum. MSİ Gaming z270 m3 anakartım. İstersen dxdiag atayım.RX 580 için bence i3 7100'den daha iyi bir seçenek, ayrıca darboğaz olanını da kafanıza takmazsınız bununla
Hocam bu arada söylemiş miydiniz hatırlamıyorum RAM'leriniz kaç GB'dı
Tek 8GB varsa bir tane daha 8GB al bence. CPU-Z indirip SPD sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misin, sendekine uygun bir öneri yapabilirim.Tek ram 8gb kullanıyorum. MSİ Gaming z270 m3 anakartım. İstersen dxdiag atayım.
Tek RAM 8 GB kullanıyorum. MSI Gaming Z270 M3 anakartım. İstersen DxDiag atayım.
Bu arada 4. fotoğrafta neden 7800 yazıyor anlamadım?Tek 8GB varsa bir tane daha 8GB al bence. CPU-Z indirip SPD sekmesinin ekran görüntüsünü atabilir misin, sendekine uygun bir öneri yapabilirim.
Sorun değil hocam 8 9 a çıkabilirim 3 parça için siz seçersiniz hemfikir olursak neden olmasın.Hocam ona bir 16 GB yakışır beayrıca dropların vs de önüne geçer.
2. linktekinde direk benim anakart varİşlemci olarak bu ilanlara da bakabilirsin, i5 7400 ile aralarında 0.5 GHz fark var, elbette etkisi olacaktır diye düşünüyorum. Pazarlıkla 1200-1300 seviyesine çekebilirsen çok güzel olur.
Bu arada 4. fotoğrafta neden 7800 yazıyor anlamadım?
Sorun değil hocam 8 9 a çıkabilirim 3 parça için siz seçersiniz hemfikir olursak neden olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.