i3 7100 için ekran kartı önerisi

O zaman en mantıklısı 6 pin bir ekran kartı bakmak hocam.

Bu fiyatlara 1060 6 GB da bakabilirsiniz daha iyi olur hocam. Tek fanlı önermem ama diğerleri olabilir. Bir tık pahalılar ama 3-5 için uğraşmayayım derseniz kartın durumuna bağlı olarak alınabilirler de. Sıcaklıklarına bakın hangisi daha serin çalışıyor daha az fan kullanıyor ona göre tercih yapalım.

şöyle bir şey buldum işlemci ve ekran kartı ama açıklamada bir şeyler yazıyor anlamadım mantıklı olur mu?

1500'den fazla verilmez gibi geliyor bana 1050 Ti için. RX 580 bundan çok daha güçlü ve daha ucuz, PSU uygun olsa kaçırılmayacak fırsattı aslında.
RX 580 daha iyi olduğunu okudum bir yerde az önce. PSU nasıl seçmeliyiz peki buna göre sanırım ana karta felan da kablo girişleri var PSU'nun.

6gb bulamadım bu arada ilan yok .

1500'den fazla verilmez gibi geliyor bana 1050 Ti için. RX 580 bundan çok daha güçlü ve daha ucuz, PSU uygun olsa kaçırılmayacak fırsattı aslında.

Çok haklısınız maalesef hocam... Ben pek bilmiyorum ama bu soket için daha iyi bir işlemci var mıdır güzel bir artış sağlanacak? Belki FPS oyunları oynadığı için onunda faydası olabilir arkadaşa. Uygun fiyatlı bir işlemciyle en azından 250FPS'leri görür gibi Valorant'ta.

GTX 1650 bakabilirsiniz, 300 FPS üstü alamazsınız.

Hocam işlemci olarak Ryzen 3 1200 önermem, çok yetersiz bir işlemci. İsterseniz bir bütçe belirtin ona göre baştan öneride bulunayım.

Bazı GTX 1650 modelleri güç girişsiz veya 6 pin olabiliyor. Onlara bakılabilir. Ayrıca bazı GTX 1060 modelleri de 6 pin oluyor. Hatta bazı RX 580 2048SP modelleri de 6 pin olabiliyor ancak pek yaygın değil, bulunursa o da alınabilir belki.

Hocam AM4 soket işlemcisi sizinkiyle uyumlu olmaz ve o fiyatı da hak etmiyor R3 1200 zaten 400TL'lik işlemci.

MSI bir modeli vardı 6 pin olan 1060 için denk gelirsem paylaşacağım.

Hocam AM4 soket işlemcisi sizinkiyle uyumlu olmaz ve o fiyatı da hak etmiyor R3 1200 zaten 400TL'lik işlemci.

MSI bir modeli vardı 6 pin olan 1060 için denk gelirsem paylaşacağım.
MSI ve Galax'ın oluyor genelde 6 pin olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…