i3 7100 için ekran kartı önerisi

Normalde zorlasam 1 2 aya 200 k sistem dizebilme imkanım var. Ama 1 sene zorlar beni. Zaten işlerim yoğun seneye daha rahat olacağım görevde yükseleceğim için. Bu sene 4 saat vakit ayırabiliyor isem seneye 1 gün bile ayırabilirim bilgisayar ile vakit geçirmek için. Küçüklükten gelen heves bilgisayarsız yaşam huzurlu gelmiyor :D . Her şeyin en iyisi ve yenisini gelecek sene tek seferde almak istiyorum. Eğer siz hem fikirseniz 5k ya ikisini alabilirim. Ya da ikinci elde alabilirim PSU'yu. Sizin karar vermeniz daha sağlıklı olacak gibi.
Hocam zaten geçici olarak kullanacağım diyorsunuz, 1000 TL de az para değil lüks bir yerde yemek parası :D Ben olsam zaten geçici olacağı için ucuza iyi bir model bulur onu alırım.

Eğer RX 580 uyacak ise alayım onu.
Ama 2. el olunca tek stok oluyor işte.

Ben üstte attığınız ilanları pek incelemedim açıkçası. Temiz görünen RX 580 var mıydı? Belki satıcıda PSU da denk gelirse ikisini tek bir seferde uyguna getirebilirsiniz hocam. Sivas'ta PSU baktım ama pek seçenek yok.

Hocam zaten geçici olarak kullanacağım diyorsunuz, 1000 TL de az para değil lüks bir yerde yemek parası :D Ben olsam zaten geçici olacağı için ucuza iyi bir model bulur onu alırım.

Ama 2. el olunca tek stok oluyor işte.
Sorun şu ki PSU bulamıyorum :D. Ekran kartını bile sen tavsiye ettin. Sen hangi ekran kartına uygun olur der isen onu alacağım hem fikir olursak.

Sorun şu ki PSU bulamıyorum :D. Ekran kartını bile sen tavsiye ettin. Sen hangi ekran kartına uygun olur der isen onu alacağım hem fikir olursak.
Bir yandan bakıyorum hocam, birkaç ilana denk geldim aralarından seçip atacağım birazdan.

Ben üstte attığınız ilanları pek incelemedim açıkçası. Temiz görünen RX 580 var mıydı? Belki satıcıda PSU da denk gelirse ikisini tek bir seferde uyguna getirebilirsiniz hocam. Sivas'ta PSU baktım ama pek seçenek yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-sapphire-rx-580-nitro-plus-1233963082/detay bunda hemfikir olmuş gibiydik ama 2500 yerine 2000 olsa sorun değil diye takılmıştık. 500 tl önemli değil sonuç olarak bu ekran kartına ben okeyim. Tek ihtiyaç yanına PSU.

Bir yandan bakıyorum hocam, birkaç ilana denk geldim aralarından seçip atacağım birazdan.
Tamamdır teşekkür ederim. Emeğine sağlık <3.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-sapphire-rx-580-nitro-plus-1233963082/detay bunda hemfikir olmuş gibiydik ama 2500 yerine 2000 olsa sorun değil diye takılmıştık. 500 tl önemli değil sonuç olarak bu ekran kartına ben okeyim. Tek ihtiyaç yanına PSU.

Satıcı arkadaş 100 tl daha düşürmüş benim yorumdan sonra ilanda. 2400 uygundur benim için.

Ben bunları buldum buldukça atmaya devam edeceğim. Satıcıda PSU ile denk getirmeye çalışıyorum denk gelirse süper olur pazarlık da yapılır muhtemelen.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-sapphire-rx-580-nitro-plus-1233963082/detay bunda hemfikir olmuş gibiydik ama 2500 yerine 2000 olsa sorun değil diye takılmıştık. 500 TL önemli değil sonuç olarak bu ekran kartına ben okeyim. Tek ihtiyaç yanına PSU.

Satıcı arkadaş 100 TL daha düşürmüş benim yorumdan sonra ilanda. 2400 uygundur benim için.

Sizin için tamamsa PSU bakalım hocam.

Satıcı arkadaş 100 tl daha düşürmüş benim yorumdan sonra ilanda. 2400 uygundur benim için.
Attığınız model 4 GB versiyonmuş hocam. 8 GB almanızı öneririm.
Bu modele bakabilirsiniz, biraz eski seri ancak 8 pin ekran kartı girişi var ve Cooler Master marka.

Attığınız model 4 GB versiyonmuş hocam. 8 GB almanızı öneririm.
Bu modele bakabilirsiniz, biraz eski seri ancak 8 pin ekran kartı girişi var ve Cooler Master marka.

100TL fazla verip 750W almak mantıklı olmaz mı hocam? Bu PSU'nun kronik bir sorunu var mı bilgim yok ama.

Ben Param Güvende'li ilanlara bakmıştım, satıcı kargo yapmayı kabul ederse bence bu da alınabilir. Ben Cooler Master GX Bronze 750W kullanıyorum, 2015'te almıştık hâlâ taş gibi. Markaya güvenim tam :)

Ben Param Güvende'li ilanlara bakmıştım, satıcı kargo yapmayı kabul ederse bence bu da alınabilir. Ben Cooler Master gx Bronze 750W kullanıyorum, 2015'te almıştık hâlâ taş gibi. Markaya güvenim tam :)

Satıcı bana güven verdi açıkçası diğer ilanları ile belki Param Güvende'yi kabul edebilir. Sormak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı