i3 7100 için soğutucu önerisi

Berkay242

Hectopat
Arkadaşlar şu an Intel'in stok fanını kullanıyorum oldukça sesli ve kasada egzoz fanı + yan paneldeki fan da oldukça sesli. Önerebileceğiniz sessiz bir fan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciyi stok fanla kullanıyorum, çok sessiz ve serin. Temizlik zamanı gelmiş gibi görünüyor.

Kasa fanı olarak TX 12 tavsiye ederim. Ucuz, sessiz ve güçlü yalnız direkt PSU'ya takarsanız bütün fanlar ses yapar, anakarta takın. 1000 RPM'de 55 CFM hava akışı var, düşük bir hızda iyi bir değer. Kasamda ben de kullanıyorum, pahalı fanlardan daha iyi üflüyor.

Aynı işlemciyi stok fanla kullanıyorum, çok sessiz ve serin. Temizlik zamanı gelmiş gibi görünüyor.

Kasa fanı olarak TX 12 tavsiye ederim. Ucuz, sessiz ve güçlü yalnız direkt PSU'ya takarsanız bütün fanlar ses yapar, anakarta takın. 1000 RPM'de 55 CFM hava akışı var, düşük bir hızda iyi bir değer. Kasamda ben de kullanıyorum, pahalı fanlardan daha iyi üflüyor.

Ürün bu değil mi ;

Son düzenleme:
@Berkay242 Molex bağlantısını kast etmiştim.
Benim kasamdaki 6 fan anakarta bağlı.
Molex bağlantısı ile bağlarsanız sürekli en yüksek hızda döner, ses yapabilir.
Sen hep süper moderatör müydün? Sanki daha bir iki hafta önce değildin ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ben I3 7100 ile 70 derece üstünü görmemiştim sanırım ki kasam çok kötüydü, R5 2600X ve RX 570 e geçince 90 dereceleri bile görmüştüm o kasa ile. Yani kısacası I3 7100 en kötü durumlarda bile bence ısınmaz. Fanların tozunu almanız bile yeterli olacaktır. Bi de bir fanı yanlış yöne takmadığınıza dikkat edin, fan yanlış üflüyorsa çok feci sıcaklık artışı olabiliyor.

@150101 Hayır değildim, yeni oldum.
I3 7100’ü ofis bilgisayarı için almıştım. Gerçekten ısınmayan bir işlemci, oyunlarda 50 derece civarı takılıyor stok fan ile. Kış aylarında 50 derecenin altında kalıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı