Aynı işlemciyi stok fanla kullanıyorum, çok sessiz ve serin. Temizlik zamanı gelmiş gibi görünüyor.
Kasa fanı olarak TX 12 tavsiye ederim. Ucuz, sessiz ve güçlü yalnız direkt PSU'ya takarsanız bütün fanlar ses yapar, anakarta takın. 1000 RPM'de 55 CFM hava akışı var, düşük bir hızda iyi bir değer. Kasamda ben de kullanıyorum, pahalı fanlardan daha iyi üflüyor.
Sen hep süper moderatör müydün? Sanki daha bir iki hafta önce değildin ben mi yanlış hatırlıyorum?@Berkay242 Molex bağlantısını kast etmiştim.
Benim kasamdaki 6 fan anakarta bağlı.
Molex bağlantısı ile bağlarsanız sürekli en yüksek hızda döner, ses yapabilir.
Ben I3 7100 ile 70 derece üstünü görmemiştim sanırım ki kasam çok kötüydü, R5 2600X ve RX 570 e geçince 90 dereceleri bile görmüştüm o kasa ile. Yani kısacası I3 7100 en kötü durumlarda bile bence ısınmaz. Fanların tozunu almanız bile yeterli olacaktır. Bi de bir fanı yanlış yöne takmadığınıza dikkat edin, fan yanlış üflüyorsa çok feci sıcaklık artışı olabiliyor.Aynı işlemciyi stok fanla kullanıyorum, çok sessiz ve serin. Temizlik zamanı gelmiş gibi görünüyor.
O zaman hayırlı olsun diyeyim. Umarım mutlu ve sorunsuz bir şekilde moderatör kalmaya devam edersin.@150101 Hayır değildim, yeni oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.