i3 7100 işlemci için anakart önerisi

Bütçe
-2500
Benim attigim MSI için MSI kendi sitesinde 7 8 9 nesilleri desteklediği yazıyor ASUS bilmiyorum ama ikisi de ayni soket oyle bir şey imkansız.

İşlemcinizin soketini öğrenebilir miyim?

LGA 1151 pin olması lazım.

Benim attigim MSI için MSI kendi sitesinde 7 8 9 nesilleri desteklediği yazıyor ASUS bilmiyorum ama ikisi de ayni soket oyle bir şey imkansız.

İşlemcinizin soketini öğrenebilir miyim?

Ayrıca MSI'ın sitesinde 7. nesil desteklediği yazmıyor. 8, 9, Pentium ve Celeron var

Son düzenleme:

Ayrıca MSI'ın sitesinde 7. nesil desteklediği yazmıyor. 8, 9, Pentium ve Celeron var
Evet ben yanlış görmüşümde hocam 1151 pin 8 9 nesiller siz eminmisiniz 1151 olduğuna çünkü şuan sizin anlatışınıza göre 1151 pin işlemci 1151 sokete uymuyor 😀

Bende baktım şimdide sizin işlemci 1151 pin yazıyor anlayamadım uyması lazım her türlü diye düşünüyorum

Hocam 3 tane anakart var 1151 pin biri arkadaşın attığı asus biri benim attigim msi diğeride msi b365 olması lazım üçüde 1151 pin fakat 8.nesil aşağısı desteklemiyorlar

Evet ben yanlış görmüşümde hocam 1151 pin 8 9 nesiller siz emin misiniz 1151 olduğuna çünkü şu an sizin anlatışınıza göre 1151 pin işlemci 1151 sokete uymuyor 😀

Bende baktım şimdi de sizin işlemci 1151 pin yazıyor anlayamadım uyması lazım her türlü diye düşünüyorum.

Hocam 3 tane anakart var 1151 pin biri arkadaşın attığı ASUS biri benim attigim MSI diğeride MSI B365 olması lazım üçüde 1151 pin fakat 8.nesil aşağısı desteklemiyorlar.

Vallahi hocam ben de öyle düşünüyorum da desteklediği yazmıyor işte adam aradı beni uyumsuz dedi, 7 ise 7 uyumlu olacak dedi. Memlekette 7 uyumlu anakart yok 2 haftadır arıyorum bulamadım bir türlü, en son OEM alacağım o da bozuk çıkacak diye korkuyorum. 1 tane aldım dandik marka bozuk çıktı magazadan aldığından iade ettim geri en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı