i3-7100 sistem alınır mı?

i3 7100 olan sistemi al kesinlikle.

i3 7100'ü elinden çıkarır bir tane i5 8400 yapıştırır keyfine bakarsın.

Hocam baştaki sistemle Valorant oynayabilirsiniz tahminimce 100FPS'leri görür ama başka hayaliniz olmasın sonradan ekran kartı takabilirsiniz.

Neden?
Arkadaşlar bütçem çok yok sizce ne alabilirim yani para biriktir al falan demeyin bu durumda bütçem çok yok ne alabilirim yani en fazla 3000 TL sadece kasa olsa da olur.
dostum eğer iyi denk gelirsen 4000tlye rx570 sistem toplayabilirsin ama sabır lazım.

3000G ve 2x8 RAM çok iyi ikili olur. Tabii bütçe var ise 2200G ya da 3200G daha iyi olur.
@MelihGeckinn merak ettiğin oyunlar olursa sor. Test yapıp sonuçları atayım
Ek olarak mesela o sistem Forza Horizon 4 açmaz.
Ama Vega 3 ile medium ayarlarda 1080P'de 30 oynuyorum.
Valorant'ta ise en son yüksek ayarlarda 60 FPS sabit oynuyordum.
GTA 5 Very high ayarlarda 768P'de 25-30 FPS arası alıyorum.
Bunlar bile sizi o sistemden vaz geçtirir.
@Silinen üye AMD'yi sevmem demişsiniz. Vega 3 yeri geliyor GT730'u tokatlıyor
Etiket attığın içinde teşekkürler bu arada. Konuyu ilk gördüğümde 3000G sistem topla diyecektim ama anti-AMD fanları kahkaha veya disslike atar diye yazmadım

Orası doğru. Yiğidi öldür hakkını yeme ama kendimi bildim bileli Intel sistem kullanınca insan bayağı uyuz olabiliyor. Bu arada şu an için harbiden AMD iyi iş çıkarıyor işlemci tarafında ekran kartında yine bir şeyleri deniyor. Yoksa benim kuzende AMD Athlon 3000GLI sistem kullanıyor tek Valorant oynuyor ondan ona yetiyor.

AMD Athlon 3000Gli sistemde vardı bakmıştım ona da bütçem yeter o nasıl.

Bende nereden baksanız 10 senedir Intel sistem kullanıyordum. Şu 8 aydır AMD sistem ilk defa kullanıyorum.
AMD Athlon 3000GLI sistemde vardı bakmıştım ona da bütçem yeter o nasıl.

Harika.
Yukarıda oyun performansını yazmıştım göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…