i3 7100 sistem toplama

alemdar9

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar hangi parçasını değiştirebilirim ya da hangisini değiştirmeliyim yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrıca ilk defa bilgisayar toplayacağım ama donanım üzerine iyiyim monteleme konusunda sorun yaşamam. Toplama sonrasında yapmam gereken şey nedir? En basit format atma yöntemi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kasa hariç limit: 2000TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o mevcut PSU'nuzu atın çöpe.

Sistemi, daha kötüsü evi yakabilir.

Arkadaşlar hangi parçasını değiştirebilirim ya da hangisini değiştirmeliyim yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrıca ilk defa bilgisayar toplayacağım ama donanım üzerine iyiyim monteleme konusunda sorun yaşamam. Toplama sonrasında yapmam gereken şey nedir? En basit format atma yöntemi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kasa hariç limit: 2000TL

Ortalama 1 aydır güncel sistemleri takip ediyorum. Herkes i3 alacağına G4560 almanın mantıklı olduğunu söyledi.
Bence bunu dikkate almalısın.
İşlemciden artan para ile de iyi bi PSU alırsın.

Buyrun:
Screenshot_2017-04-25-12-31-54-1.png

@Nazım Paşa Nasıl ?

@HolyMan7 Elbette vardır. Birisi İ5 birisi Pentium sonuçta.

Ama G4560 da GTX 1050 TI'ı tam besleyebiliyor. İleride geliştirmek isterseniz i5 7400 ile çok daha rahat olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı