Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 21 Kasım 2023 #11 Smileee454 dedi: hayır hiç bir şeyi ellemedim disk sağlığı %100 Genişletmek için tıkla... İlginç, format denedin mi? Virüs taraması da yapabilirsin.
Smileee454 dedi: hayır hiç bir şeyi ellemedim disk sağlığı %100 Genişletmek için tıkla... İlginç, format denedin mi? Virüs taraması da yapabilirsin.
Smileee454 Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #12 Hououin Kyouma dedi: Aklima fikir gelmiyor maalesef. Görev Yöneticisi'nden durumunu incelemek lazim. Alakasiz olacak ama virus taramasi yapmayi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tmm deniyorum Ahmt1 dedi: İlginç, format denedin mi? Virüs taraması da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... format attım reis Hououin Kyouma dedi: Aklima fikir gelmiyor maalesef. Görev Yöneticisi'nden durumunu incelemek lazim. Alakasiz olacak ama virus taramasi yapmayi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tarama yaptım reis bi sorun yok başka çözüm yolu yokmu Son düzenleme: 21 Kasım 2023
Hououin Kyouma dedi: Aklima fikir gelmiyor maalesef. Görev Yöneticisi'nden durumunu incelemek lazim. Alakasiz olacak ama virus taramasi yapmayi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tmm deniyorum Ahmt1 dedi: İlginç, format denedin mi? Virüs taraması da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... format attım reis Hououin Kyouma dedi: Aklima fikir gelmiyor maalesef. Görev Yöneticisi'nden durumunu incelemek lazim. Alakasiz olacak ama virus taramasi yapmayi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tarama yaptım reis bi sorun yok başka çözüm yolu yokmu
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.207 Çözümler 86 21 Kasım 2023 #13 Smileee454 dedi: Tamam deniyorum. Format attım reis. Tarama yaptım reis bir sorun yok başka çözüm yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Aklıma bır şey gelmıyor maalesef.
Smileee454 dedi: Tamam deniyorum. Format attım reis. Tarama yaptım reis bir sorun yok başka çözüm yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Aklıma bır şey gelmıyor maalesef.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 21 Kasım 2023 #14 Smileee454 dedi: tmm deniyorum format attım reis tarama yaptım reis bi sorun yok başka çözüm yolu yokmu Genişletmek için tıkla... SSD'den başka bir çözüm gelmiyor aklıma.
Smileee454 dedi: tmm deniyorum format attım reis tarama yaptım reis bi sorun yok başka çözüm yolu yokmu Genişletmek için tıkla... SSD'den başka bir çözüm gelmiyor aklıma.
Smileee454 Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #15 Ahmt1 dedi: SSD'den başka bir çözüm gelmiyor aklıma. Genişletmek için tıkla... anlıyorum ama 1 2 gün önce böyle değildi
Ahmt1 dedi: SSD'den başka bir çözüm gelmiyor aklıma. Genişletmek için tıkla... anlıyorum ama 1 2 gün önce böyle değildi
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 21 Kasım 2023 #16 Smileee454 dedi: anlıyorum ama 1 2 gün önce böyle değildi Genişletmek için tıkla... Yaptığınız bir şey oldumu 3 gün önce oyun indirmek, şüphelendirici dosya indirmek yada silmek gibi?
Smileee454 dedi: anlıyorum ama 1 2 gün önce böyle değildi Genişletmek için tıkla... Yaptığınız bir şey oldumu 3 gün önce oyun indirmek, şüphelendirici dosya indirmek yada silmek gibi?
Smileee454 Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #17 Ahmt1 dedi: Yaptığınız bir şey oldumu 3 gün önce oyun indirmek, şüphelendirici dosya indirmek yada silmek gibi? Genişletmek için tıkla... hayır dediğim gibi hiçbir dosyayı ellemedim bu işlerden anlayan kişiler oluyor bu forumda onu etiketlermisiniz
Ahmt1 dedi: Yaptığınız bir şey oldumu 3 gün önce oyun indirmek, şüphelendirici dosya indirmek yada silmek gibi? Genişletmek için tıkla... hayır dediğim gibi hiçbir dosyayı ellemedim bu işlerden anlayan kişiler oluyor bu forumda onu etiketlermisiniz
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.026 Çözümler 40 21 Kasım 2023 #18 Smileee454 dedi: hayır dediğim gibi hiçbir dosyayı ellemedim bu işlerden anlayan kişiler oluyor bu forumda onu etiketlermisiniz Genişletmek için tıkla... Hocam hep yavaş diyenlere SSD alın denmiş, etiketlesek de size aynı cevabı verirler bence.
Smileee454 dedi: hayır dediğim gibi hiçbir dosyayı ellemedim bu işlerden anlayan kişiler oluyor bu forumda onu etiketlermisiniz Genişletmek için tıkla... Hocam hep yavaş diyenlere SSD alın denmiş, etiketlesek de size aynı cevabı verirler bence.
Smileee454 Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #19 Ahmt1 dedi: Hocam hep yavaş diyenlere SSD alın denmiş, etiketlesek de size aynı cevabı verirler bence. Genişletmek için tıkla... hiç yoktan iyidir bence etiketleyin belki bi faydası dokunur
Ahmt1 dedi: Hocam hep yavaş diyenlere SSD alın denmiş, etiketlesek de size aynı cevabı verirler bence. Genişletmek için tıkla... hiç yoktan iyidir bence etiketleyin belki bi faydası dokunur