İlginç, format denedin mi? Virüs taraması da yapabilirsin.hayır hiç bir şeyi ellemedim
disk sağlığı %100
İlginç, format denedin mi? Virüs taraması da yapabilirsin.hayır hiç bir şeyi ellemedim
disk sağlığı %100
tmm deniyorumAklima fikir gelmiyor maalesef. Görev Yöneticisi'nden durumunu incelemek lazim. Alakasiz olacak ama virus taramasi yapmayi deneyebilirsiniz.
format attım reisİlginç, format denedin mi? Virüs taraması da yapabilirsin.
tarama yaptım reis bi sorun yok başka çözüm yolu yokmuAklima fikir gelmiyor maalesef. Görev Yöneticisi'nden durumunu incelemek lazim. Alakasiz olacak ama virus taramasi yapmayi deneyebilirsiniz.
Tamam deniyorum.
Format attım reis.
Tarama yaptım reis bir sorun yok başka çözüm yolu yok mu?
SSD'den başka bir çözüm gelmiyor aklıma.tmm deniyorum
format attım reis
tarama yaptım reis bi sorun yok başka çözüm yolu yokmu
anlıyorum ama 1 2 gün önce böyle değildiSSD'den başka bir çözüm gelmiyor aklıma.
Yaptığınız bir şey oldumu 3 gün önce oyun indirmek, şüphelendirici dosya indirmek yada silmek gibi?anlıyorum ama 1 2 gün önce böyle değildi
hayır dediğim gibi hiçbir dosyayı ellemedim bu işlerden anlayan kişiler oluyor bu forumda onu etiketlermisinizYaptığınız bir şey oldumu 3 gün önce oyun indirmek, şüphelendirici dosya indirmek yada silmek gibi?
Hocam hep yavaş diyenlere SSD alın denmiş, etiketlesek de size aynı cevabı verirler bence.hayır dediğim gibi hiçbir dosyayı ellemedim bu işlerden anlayan kişiler oluyor bu forumda onu etiketlermisiniz
hiç yoktan iyidir bence etiketleyin belki bi faydası dokunurHocam hep yavaş diyenlere SSD alın denmiş, etiketlesek de size aynı cevabı verirler bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.