Oyun oynarken FPS düşüşü oluyor rahat oynayamıyorum. Takılmalar donmalar yaşıyorum. 700W bir Power buldum çünkü ekran kartım minimum 550W Power istiyor gereken güç gitmiyor sanırım. Sistemde acaba herhangi bir uyuşmazlık var mı gözünüze çarpan? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
FPS düşüşünün sebebi farklı bir durum da olabilir, oyun içi donanım kullanım değerlerini paylaşabilir misin? Ardından sorun PSU kaynaklı ise bütçe belirtin bilgili arkadaşlar güzel bir PSU önerisi yapacaktır.
Darboğaz mevcut gibi duruyor. Ek olarak RX 6600'ün güç ihtiyacı, 20ms'lik güç artışlarında 250W'a yaklaşabiliyor. 400W bir güç kaynağının o ekran kartını sağlıklı besleyebilmesi biraz zor.
FPS düşüşünün sebebi farklı bir durum da olabilir, oyun içi donanım kullanım değerlerini paylaşabilir misin? Ardından sorun PSU kaynaklı ise bütçe belirtin bilgili arkadaşlar güzel bir PSU önerisi yapacaktır.
Darboğaz mevcut gibi duruyor. Ek olarak RX 6600'ün güç ihtiyacı, 20Ms'lik güç artışlarında 250W'a yaklaşabiliyor. 400W bir güç kaynağının o ekran kartını sağlıklı besleyebilmesi biraz zor.