i3 7100 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B550 GAMING X V2
Ryzen 5 5500
RX6600
3000MHz 16GB Gskill
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 1900 TL para biriktirdim ve böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Bana + ve - yönleri hakkında bilgi verir seniz sevinirim.

Bu parçaların toplam fiyatı 1910 TL oluyor. Bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum, şu an elimde fazladan para bulunmamaktadır. Gönül isterdi ki SSD de olsun :) Sizce sistem nasıl ? Yorumlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını 500W yapmanı öneririm. Montaj hizmeti istersen, BIOS'u güncellerler. Ayrıca GTX 1050 Ti değil, GTX 1050 haberin olsun. :) Onun dışında güzel sistem.

güç kaynağının yeterli olduğunu düşünmüştüm neden olsa GTX 1050 fazladan güç girişi istemiyor bulabilirsem 500W alırım

Anakart değiştiremeye bilirim nedeni ise anakart ve işlemci bir arada alıyorum Anakart fazla sorun yaratır mı ??

Yardımlarınız için teşekkür Ederim

Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 1 Fanlı,Mid-Tower Siyah Kasa Aynı Model kasanın 500W Güç kaynağı olan modelini buldum bunu almayı düşünüyorum

Bütcem Malesef yok o yüzden GTX 1050 nin bu modelini alıyorum en ucuz ve çift fanlı modeli GTX 1050 Ti almayı düşündüm ama onu alabilmek için işlemciden Kısmam gerekiyor G4460 gibi modeller almam Gerekiyor

2 bın sexsı.png

2015 Tarihinde i3 4170 ve GTX 750Tİ ile rahat Rahat oyunumu oynadım daha sonra elimdeki sistemi birisine verip G4560 + rx470 Barındıran bir sistem aldım ve sanırım hayatımdaki en büyük hatayı yaptım Ekran kartı performansı iyidi ama maalesef AMD donanımsal taraftan umursamıyordu işlemci ise anlık performans düşmesi yaşıyordu oyunlarda CPU kesinlikle yetersiz geliyordu İlk 15dk çok rahat oynanıyor 16.dk da kasmalar donmalar FPS droplar Oluşmaya başlıyor oynadığım oyunda BF3 gibi eski bir oyundu o yüzden asla tercih etmeyeceğim bir işlemcidir ama AMD Ryzen 3 Ler hakkında bilgisi olan Varsa Bı el atabilirim performans konusunda

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı