i3-7100 ve GTX 1060 Sistem için Yorumlar

neolsunismim

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim;
  • 1060 3GB
  • İ3-7100
  • MSİ B250M-PRO VD
  • 8GB 2400MHZ RAM
  • 120 GB SSD
  • 1TB HDD
  • CoolerMaster LiteBox5 600W +80P
Arkadaşlar çok kez sordum bu soruyu ama kusura bakmayın çünkü bu son olacak. Son kez cevaplarınızı alıcam ve konu bitecek şimdiden teşekkürler. Şuanda herhangi bir parça değiştirmeye gerek var mı sizce yani güncel oyunlar için yeterli mi sizce? 7 ay önce toplamıştım ve bana takıntı oldu acaba yanlış bir seçim mi yaptım gibisinden. Ben memnunum ama arkadaşlar falan o işlemci çok kötü falan diyorlar. Yani son olarak toparlıyacak olursak bu sistemde yeterli bir sistem mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci darboğaz yapabilir. Memnunsanız şu an bir şey değiştirmenize gerek yok. Ekran kartını 6GB modelini alabilirdiniz(Bütçeniz hakkında bir bilgim yok). 1-2 Yıl içinde işlemci yükseltmeni öneririm. Daha sonra da RAM eklersin.

Acele etmene gerek yok. Bütçen oluştuğunda güzel bir işlemci alırsın çatır çatır kullanırsın. Paran varsa memnun değilsen ayrı parça alacağım dememişsin.

Yeni bileşen alacak arkadaşlar güncel dolar kuruyla alımları zaten düştü... Özetle paranı biriktirip indirim fırsatı kollamalı...

Ekran kartı ile işlemcin arasında fazla fark var i5 6500 [ en uygun ] ile 1060dan tam performans alabilrsin işlemcin ekran kartının önünü keser

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı