Eğer 2-3 ay beklerseniz Ryzen 3000 serisi çıkacak. Onun haricinde elinizdekileri satıp İ5 8400 ile H310M alabilirsiniz, hatta RAM'i de arttırabilirsiniz. O da olmaz ise İ7 6700 yeterli.
Eğer ryzen sisteme geçecekseniz unutmayın ki ram hızı çok önemli. Elinizdeki ram en düşük hıza sahip bir ram. Ayrıca tek modül. Ryzen işlemciler çift modül ve yüksek hızda ram ister. Yoksa bırakın yayın açmayı oyun bile oynayamazsınız.
Yaklaşık 1.5 sene sonra bu sistemi kullanmayacağım o yüzden pek uzun vadeli düşünmüyorum.
Genellikle Fortnite ve PUBG yayınları olucak ve arkadaşımda işlemci olarak i5 6400 var benim çektiğim sıkıntıların hiç birini kendisi şuanlık çekmiyor. Birde özel olarak para birikirip 200 tl civarında ssd almayı düşünüyorum var mı öneriniz ?
Eğer ryzen sisteme geçecekseniz unutmayın ki ram hızı çok önemli. Elinizdeki ram en düşük hıza sahip bir ram. Ayrıca tek modül. Ryzen işlemciler çift modül ve yüksek hızda ram ister. Yoksa bırakın yayın açmayı oyun bile oynayamazsınız.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...