i3-7100 ve RX 460Performansı

Turannn

Megapat
Daha fazla  
Oyunları oynarken oyunun ilerleyen aşamalarında ve aksiyon sahnelerinde takılmalar yaşıyordum. Valorant adlı oyunu oynarken görev yöneticisinde performans sekmesine tıkladığımda böyle bir şeyle karşılaştım. Ekran kartımın kullanımı ve işlemcimin kullanım oranı pek mantıklı gelmedi, burada bir sorun var mı varsa sorun ne olabilir?

İşlemci: Intel i3-7100
Ekran Kartı: RX 460

Dosya Ekleri

• GPU AS.png
    GPU AS.png
    265,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları oynarken oyunun ilerleyen aşamalarında ve aksiyon sahnelerinde takılmalar yaşıyordum. Valorant adlı oyunu oynarken görev yöneticisinde performans sekmesine tıkladığımda böyle bir şeyle karşılaştım. Ekran kartımın kullanımı ve işlemcimin kullanım oranı pek mantıklı gelmedi, burada bir sorun var mı varsa sorun ne olabilir?

İşlemci: Intel i3-7100.
Ekran kartı: RX 460.

Termal macunu yenilerseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Oyun içindeyken AfterBurner ile ss atar mısınız? Bu değerler gerçeği yansıtmıyor.

Dediğiniz gibi MSI Afterburner ile oyun içindeki değerleri almaya çalıştım. Değerler değişken ama ortalama bu civarlarda geziyor.

Dosya Ekleri

• LoL.png
    LoL.png
    984,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Valorant.png
    Valorant.png
    747,4 KB · Görüntüleme: 33
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı