i3 7100 ve RX 570 sistem toplama

belixb

Hectopat
Daha fazla  
Benim 3000 TL bütçe ile monitör dahil bir oyun bilgisayarı toplama planım var yardımcı olabilir misiniz? En uygun ne alınabilir darboğaz yapmayacak bir sisteme ihtiyacım var.

Bu sistemi nasıl daha ucuz hale getirebilirim veya eksikleri ya da fazlalıkları neler yardımcı olur musunuz?

Bir de şimdi Sinerji Bilgisayar'dan toplamak istiyorum oradan toplayıp montaj ve test hizmetini de satın alırsam bilgisayar montajlı ve işletim sistemi kurulu gelecek mi emin değilim. Bilgisi olan varsa işletim sistemi falan her şeyi hazır mı geliyor yazarsa çok mutlu olurum.

upload_2017-5-21_0-22-11.png

Bide resimdeki sistemi nasil daha ucuza getirebilirim ve sistem iyi mi

Son hali bu değerlendirir misiniz uyumsuz parça,darboğaz vs. sıkıntı varmı
SSD kullanmadım asus yerine sapphire tercih ettim

Dosya Ekleri

• upload_2017-5-21_12-23-15.png
    upload_2017-5-21_12-23-15.png
    45,4 KB · Görüntüleme: 244
Uyumsuz parça yokta anakart sanki biraz düşük kalmış. B serisi bir anakart tercih edebilirsiniz. Eğer aceleniz yoksa Ryzzen işlemcileri bekleyebilirsiniz. Haziran ayında çıkacakları tahmin ediliyor.

Uyumsuz parça yokta anakart sanki biraz düşük kalmış. B serisi bir anakart tercih edebilirsiniz. Eğer aceleniz yoksa Ryzzen işlemcileri bekleyebilirsiniz. Haziran ayında çıkacakları tahmin ediliyor.
B serisi tercih edersem bütçemi aşıyor bu anakart ne gibi sıkıntılar yaşatır bana

İlerde yükseltme yapmakta sıkıntı çekersiniz. Yani bilirsiniz işte anakart çoğu bileşeni üzerinde tutuyor sonuçta ve ayrıca İ3 7100 yerine G4560 tercih edebilirsiniz. çünkü aralarında çok az performans farkı var.

Son düzenleme:
İlerde yükseltme yapmakta sıkıntı çekersiniz. Yani bilirsiniz işte anakart bütün bileşenleri üzerinde tutuyor sonuçta ve ayrıca İ3 7100 yerine G4560 tercih edebilirsiniz. çünkü aralarında çok az performans farkı var.
Darboğaz yapmazmı ya 570 ile 570 güçlü bir ekran kartı çünkü bide işlemci fanı olarak ne tercih etmeliyim

G4560 ve İ3 7100 arasında çok büyük bir performans farkı yok ama evet İ3 7100 alırsanız darboğaz biraz daha azalır. O anakart ile overclock yapamayacağınız için ve yeni Kaby Lake mimarili işlemciler az ısındığı için işlemci soğutucu almanıza gerek yok.

G4560 ve İ3 7100 arasında çok büyük bir performans farkı yok ama evet İ3 7100 alırsanız darboğaz biraz daha azalır. O anakart ile overclock yapamayacağınız için ve yeni Kaby Lake mimarili işlemciler az ısındığı için işlemci soğutucu almanıza gerek yok.
Teşekkürler ben şu an i3 7100 tercih ettim anakartı değiştirmicem bütçe sıkıntısından dolayı. Bir de optik sürücü ekliyorum dvd için vs sizce bu çok gerekli mi optik sürücü almassam ne sıkıntılar yaşarım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı