Güvenilir olmasa ben toplamam. Tabii ki güvenilirdir.Sinerji' den toplayabilir miyim? Güvenilir midir?
Bir soru daha sorabilir miyim? Kaby lake bir işlemci alırsam anakartın bios güncellemesini onlar yapıyorlar mı?Tabikide
agustos ayında ebrardan i3 7100 e rx 570 lı sıstem aldım kullanıyorum pupde medıumda 70 80 fps gta 5 2 k da rahat acılıyor ebrar gayet guvenılır hdd m bozuldu gonderdım adamlar ılgılendi evet bu arada ısletım sıstemını kuruyorlar calısır bır sekılde sıze verıyorlar tak calıstır mantıgı ebrar ıcın konusuyorum ben
i3 6100 kullanıyorum ve PUBG için yeterli değil.i3 7100 ve 1050 Ti lı sistem nasıl olur sizce ? PUBG değerleri filan nasıl olur ? Yoksa Ryzen almadığınıza pişman oldunuz mu ?
geç cevapladığım için kusura bakma hayır pişman olmadım intel benim için iyi şuan 8. nesiller baya iyi onları tercih edebilirsini3 7100 ve 1050 Ti lı sistem nasıl olur sizce ? PUBG değerleri filan nasıl olur ? Yoksa Ryzen almadığınıza pişman oldunuz mu ?
Size topladığım sistemi alırsanız daha iyi yapmış olursunuzİlk defa bilgisayar topluyorum ve baya bir araştırdım. Sonra teknobiyotik'ten böyle bir sistem topladım, daha sipariş vermedim. Fikrinizi almak istiyorum şimdiden çok teşekkürler.Eki Görüntüle 229952
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.