İ3 7100 ve RX 570 Sistem Toplama

Merhaba.
Ben de bu sistemi tavsiye ederim:

Screenshot_1.jpg

Eğer gösteriş meraklısı değilseniz MSI Gaming X'e gerek yok. Sapphire modeli ile aynı performansı veriyorlar. Fark yok aralarında.

Monitör de satın alacak mısınız yoksa elinizde mevcut mu?

agustos ayında ebrardan i3 7100 e rx 570 lı sıstem aldım kullanıyorum pupde medıumda 70 80 fps gta 5 2 k da rahat acılıyor ebrar gayet guvenılır hdd m bozuldu gonderdım adamlar ılgılendi evet bu arada ısletım sıstemını kuruyorlar calısır bır sekılde sıze verıyorlar tak calıstır mantıgı ebrar ıcın konusuyorum ben

agustos ayında ebrardan i3 7100 e rx 570 lı sıstem aldım kullanıyorum pupde medıumda 70 80 fps gta 5 2 k da rahat acılıyor ebrar gayet guvenılır hdd m bozuldu gonderdım adamlar ılgılendi evet bu arada ısletım sıstemını kuruyorlar calısır bır sekılde sıze verıyorlar tak calıstır mantıgı ebrar ıcın konusuyorum ben

i3 7100 ve 1050 Ti lı sistem nasıl olur sizce ? PUBG değerleri filan nasıl olur ? Yoksa Ryzen almadığınıza pişman oldunuz mu ?

İlk defa bilgisayar topluyorum ve baya bir araştırdım. Sonra teknobiyotik'ten böyle bir sistem topladım, daha sipariş vermedim. Fikrinizi almak istiyorum şimdiden çok teşekkürler.Eki Görüntüle 229952
Size topladığım sistemi alırsanız daha iyi yapmış olursunuz
İşlemci: AMD X4 950
Anakart: MSI B350M PRO-VDH
Bellek: GSKILL Aegis 8GB Single CL15 2133MHz
Ekran Kart: Zotac GTX 1060 3GB Mini
HDD: WD 1TB 7200rpm 64MB Sata III
İşlemci Soğutucusu: Akasa Venom Atto
Kasa: Cooler Master MasterBox Lite 5 600w 80+

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı