i3 7100 ve RX 570 sistem toplama

Bu devirde optik sürücü almanın pek bir mantığı yok. Ben almamanızı tavsiye ediyorum.
Driver yüklerken felan sıkıntı olur mu dedimde internetten yükleniyor sanırım her şey. Bir de sinerjiden alıcam onlar bilgisayara işletim sistemi kurabilirler mi ben optik sürücü almassam. Ve son olarak 15 yıllık bir kasa var elimde onun optik sürücüsünü kullansam sıkıntı çıkar mı?

Mesela bir oyun CD üzerine kuruluysa onu oynamak için optik sürücü kullanırsın.
Bir de o anakarta güncelleme yapmayı unutmayın, sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Ram olarak bunu alsanız daha iyi olur.
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram

Hayır o ram 3000Mhz ve anakart en fazla 2133Mhz destekliyor.
Optik sürücü kullanmanızın pek bir mantığı yok. Sinerji iki aylık deneme Windows 10 sürümü kuruyor diye biliyorum

Yanlış bilgilendirme yapmayın. O RAM'ı almasına gerek yok.

Anakart olarak MSI H110M Pro-Vd Plus 2133 Mhz 1151p mATX mı seçmeliyim yoksa MSI H110M Gaming 2133 Mhz 1151p mATX mı seçmeliyim ?

Gaming modelinde ek olarak oyuncular için tasarlanmış bazı özellikler konulmuş. Bütçeniz yetiyorsa H110M Gaming alabilirsiniz.

peki b150m pro-vdh mi yoksa h110m gaming mi

Tabiki B150M Pro-Vdh. Bence kesinlikle B150M Pro-Vdh tercih etmelisiniz ve anakartınıza BİOS güncellemesi yaptırmayı unutmayın.

Tabiki B150M Pro-Vdh. Bence kesinlikle B150M Pro-Vdh tercih etmelisiniz ve anakartınıza BİOS güncellemesi yaptırmayı unutmayın.
Sizide yorduk ama son halini incelermisiniz her hangi bi uyuşmazlık, sıkıntı, vs. var mı?

O kasayı tavsiye etmem, güç kaynağı bölmesi üst kısımda bulunuyor, sistem kötü gözükebilir ve hava akışı konusunda problem çıkartabilir.

Dosya Ekleri

• psu.png
    100,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…