i3 7100 ve RX 570 sistem toplama

Sanırım Dark kasada optik sürücü takma yeri yok ama bence tasarımı güzel. Özellik olarak birbirlerine benzerler ikisinden birini seçebilirsin.

Sanırım Dark kasada optik sürücü takma yeri yok ama bence tasarımı güzel. Özellik olarak birbirlerine benzerler ikisinden birini seçebilirsin.
takılıyor hocam kapaklı yapmışlar kapağı kaldırınca 2 tane yuva var sanırım optik sürücü için

Pardon Dalmışım

Bu linkten G4560 ile RX 570 testine bakabilirsiniz. Darboğaz yaşamadım hiç. Ne GTA 5, Far Cry 4, Battlefield 1 oyununlarında. Linkten bakabilirsin. Boşuna i3 7100 e para vermeyin 450 TL. Aradaki farka değmez bence ileride güncel bir i5 alırsınız.
Hocam ben yinede i3 7100 tercih edicem ya biraz takıntılı bir tipimde içimde bir korku olucak çünkü pentium alırsam

Son hali budur
upload_2017-5-21_14-0-29.png

Hayır o ram 3000Mhz ve anakart en fazla 2133Mhz destekliyor.
Optik sürücü kullanmanızın pek bir mantığı yok. Sinerji iki aylık deneme Windows 10 sürümü kuruyor diye biliyorum

Yanlış bilgilendirme yapmayın. O RAM'ı almasına gerek yok.
Hocam yanlış ram'i atmışım. Kusura bakmayın. O ram'in linkini başka bir konuya atacaktım.
Sakın o ram'i almayın, özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı