i3 7350K Görüşleriniz

Piyasada rakip olmayınca adamlar ağırdan alıyorlar ☺

Aşağıdaki grafik neleri ifade ediyor?
  • Sıfırdan i7 7700K sistem toplanmaması gerektiğini. Çünkü; çok pahalı neredeyse i7 5820K ile aynı fiyata sahip, i7 5820K ortalama %8-10 daha pahalı ama en az %13 daha performanslı.
  • i7 6700K'dan i7 7700K'ya upgrade etmenin mantıklı olmadığını.
  • i7 7700K'nın O.C performansı, i7 6700K'ya göre fazla artış göstermediğini.

Artiz mi? Ne artizi, artiz ne arar la işlemcilerde, bize gelmez öyle işler, biz zeni bekliyoruz.

Edit: Haaa Artış diyosun. Jim Keller olmayınca artış olur mu? gelip soğuğu yiyip, dönüp akşam eve gidiyoruz.

Artiz mi? Ne artizi, artiz ne arar la işlemcilerde, bize gelmez öyle işler, biz zeni bekliyoruz.

Edit: Haaa Artış diyosun. Jim Keller olmayınca artış olur mu? gelip soğuğu yiyip, dönüp akşam eve gidiyoruz.
Senin yüzünden uykum kaçtı! Çok güldüm!

Sen niye hep çevrimdışı görünüyorsun? Aşağıdaki resimde gösterilen yerden aç.

Bu arada Mısır Piramitlerini de Jim Keller'ın yaptığını düşünüyorum. Uzaylılar yapmıştır diyorlar, Jim Keller uzaylı olduğuna göre?

Not: Görüp incelemeyenler 109. mesajı incelesin.

@GCN Açtım. Bunun dublajını yapsalar çok iyi olur. Bir an artiz diyosun sandım.

Benim çevrim içi gözükünce hiç dikkat etmemiştim.

Bu arada Mısır Piramitlerini de Jim Keller'ın yaptığını düşünüyorum. Uzaylılar yapmıştır diyorlar, Jim Keller uzaylı olduğuna göre?
Doğru dünya da bir mimari ise, bunun da bir Jim Kelller'ı vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zen Plus(7nm) ve CanonLake(10nm) çıktıklarında gerçekten ne olacak aşırı merak ediyorum, asla yakın tahminlerde bulunamayız. 3. Dünya Savaş'ı kopar artık. Zen Plus'ın şimdilik AM4 soketinde çıkacağını biliyoruz, belki soket aynı kalır ama yonga seti değişebilir, Z170<Z270 misali. CanonLake ile birlikte yeni soket gelecek. Eğer Intel KabyLake ve CoffeLake(14nm yedek) işlemcilerde, AMD karşısında büyük satış kaybına uğrarsa, CanonLake'den çok şey bekleyebiliriz. Her ne olursa olsun Zen Plus'dan çok şey bekleyebiliriz. Çünkü; Intel baktı iş yürüyor diye sallama iş yapıyor. AMD, Intel karşısında Zen işlemciler ile birlikte büyük satış rakamlarına ulaşsa da ulaşmasa da Zen Plus iyi olacak. AMD Zen Plus'dan sonra yeni bir nm küçültmesine gidemez, o yüzden 7nm'de uzun yada kısa süre kalıp iyileştirmeler yapacaktır. O sırada Intel'de 7nm'ye düşüp ve ardından iyileştirmeler yapacaktır. Intel 7nm'den sonra silikonu bırakacak ve karbon kullanacak. Başka çözüm yolu olmadığı için bunu yapmak mecburiyetindeler. Bu konuda AMD'nin 7nm'den sonraki planı hakkında bilgim yok.

Son düzenleme:
Zen Plus iyi olur inşallah, Jim Keller yelken açınca, arkadaki ekip başarıyı sürdürebilecek mi emin değilim. Yani AMD de salaklık yapıyor, Jim Keller gibi bir dahi bulmuşsun niye salıyorsun bastır istediğinden fazla parayı elinde tut, anlamıyorum bu dengeleri. İnşallah yine ısıtma taktiği başlamaz.

Bu savaşlar en iyisi, keşke her yerde böyle savaşlar olsa.

Bu konuda AMD'nin 7nm'den sonraki planı hakkında bilgim yok.

Optronik İşlemciler gelir inşallah, bununla ilgili çalışma var da ne kadar ileride bilmiyorum.

Edit: Photon Proccesor diye geçiyormuş.

Engineers demo first processor that uses light for ultrafast communications
Intel® Silicon Photonics

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada sohbetiniz bölüyorum ama daha önce dediğim gibi eğer darboğaz yaşıyorsanız RAM hızı bir nevi O.C gibi işlev görüyor. Sonrada iyi ki Z170 anakart almışım diyorum. @GCN

Video burada farkı görün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman Zen Plus'da 2019'dan önce gelebilir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…