i3 7350K Görüşleriniz

Bu arada sohbetiniz bölüyorum ama daha önce dediğim gibi eğer darboğaz yaşıyorsanız RAM hızı bir nevi O.C gibi işlev görüyor. Sonrada iyi ki Z170 anakart almışım diyorum. :):)@GCN

Video burada farkı görün. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benimde i3 6100 işlemcim var. O.C. yapmayı düşünüyorum. Videoda sadece ram hızını yükselterek 4-5 fps fark alıyor. O zaman O.C. ye gerek yok mu sizce hocam? Ram hızı yükseltmemiz yeterlimidir?

Son düzenleme:
Benimde i3 6100 işlemcim var. O.C. yapmayı düşünüyorum. Videoda sadece ram hızını yükselterek 4-5 fps fark alıyor. O zaman O.C. ye gerek yok mu sizce hocam? Ram hızı yükseltmemiz yeterlimidir?
Bende başta işlemciye O.C yapacaktım da biraz zahmetli ve zor iş. Sonra BIOS'u girdim ve DRAM frekansını 3200 yapıp diğer ayarlara hiç dokunmadım. Kendisi ayarladı zaten. Ayrıca haftalardır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.

Intel'in amacı, I3 6100 ile elde ettiği başarıyı korumak.

Bildiğiniz gibi 2016'da çoğu hesaplı sistemde 6100 kullanıldı.

ZEN'in de çıkacak olmasıyla Intel bu başarıyı hem korumak, hem de rekabeti güçlendirmek istedi.
İ3 6100 çok güzel işlemci ya. :D 325 liraya aldım ve darboğaz yapmıyor 470'e. :D 5 sene gider herhalde. :D

Aynen. Bu arada Zen APU'yu da merak ediyorum, 970 performansı verecek demiş yabancı sitelerde. İnanmadım gerçi. :D
GTX 970 performansı? (...) :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Daha işlemci yapmayı yeni yeni başardılar...

AMD'nin şişirdiği siteler işte...

Bak AMD öyle bir APU çıkarsın, başka bir şey çıkarmasına gerek yok zaten...

Aynen. Bu arada Zen APU'yu da merak ediyorum, 970 performansı verecek demiş yabancı sitelerde. İnanmadım gerçi. :D
Zamanında RX 480'nin GTX 980'den daha iyi olacağı söyleniyordu, sonra GTX 970 seviyesinde olduğu anlaşılınca RX 480 kötü oldu. Aynı şey GTX 1060'ın da başına geldi.

En güçlü APU: PRO APU A12 9800 = (i5 7400 & i5 6500) - (GTX 750 Ti & GTX 965M)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı