i3 7350K Görüşleriniz

GTX 970 performansı? (...)

Daha işlemci yapmayı yeni yeni başardılar...

AMD'nin şişirdiği siteler işte...

Bak AMD öyle bir APU çıkarsın, başka bir şey çıkarmasına gerek yok zaten...
Aynen hocam haklısınız.Birazdan hemen buraya damlarlar.

Aynen hocam haklısınız. Birazdan hemen buraya damlarlar.

Önce bir adam gibi şu işlemcilerini çıkartsınlar...

Bakmayın, Allah'dan RX 480 hem ucuz oldu, hem de güç tüketimi azaldı. Yoksa AMD yine başarısız olmuştu...

Önce bir adam gibi şu işlemcilerini çıkartsınlar...

Bakmayın, Allah'dan RX 480 hem ucuz oldu, hem de güç tüketimi azaldı. Yoksa AMD yine başarısız olmuştu...
Ucuza sattığı için herkesin işine geliyor ve daha çok tercih edilip seviliyor.

Şu anda AMD'nin Polaris kartlarının hiç birinde, en ufak bile başarısızlık söz konusu olamaz. Aksini söyleyen fanboydur, Dünya'dan haberi yoktur yada tam anlamıyla araştırma ve gözlemleme yeteneği yoktur.

Ucuza sattığı için herkesin işine geliyor ve daha çok tercih edilip seviliyor.
Şu an KabyLake ile değişen tek şey anakartlar. Yeni anakartlara baktım, disko gibi RGB'li, demir soketli falan...

Eğer AMD güzel bir atak yaparsa işi kapar...

Ekran kartlarında iyi olmadı, bari işlemcide başarsınlar.

Fan boy değilim. Ayrıca konumuz Polaris değil, RX 480. Bir GTX 970 kullanıcısı olarak önceki nesiller ile karşılaştırıyorum. Ayrıca;

RX 480 hem ucuz oldu, hem de güç tüketimi azaldı.

Sezar'ın hakkı Sezar'a...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tam size göre.

Bir GTX 970 kullanıcısı olarak önceki nesiller ile karşılaştırıyorum.
Bunu yazınca fanboy olmadığını belli ettin ama daha kötüsü var.
AMD ve Nvidia'nın soldan ikinci rakam politikası aynı değil. AMD de 7, Nvidia da 5'e denk geliyor. RX 480'in önceki nesildeki dengi, R9 390 ve GTX 970. Normalde R9 380 ve GTX 960 ama eski nesilde bir rakam atıyor. Eğer GTX 970'den kötü olsaydı başarısız derdik. Çünkü; denginden bile kötü olmasına tahammül edilemez ki GTX 970'den biraz daha iyi.

Anlayacağın en az dengi kadar performans vermek zorunda, vermiyor çok az fark ile kaçırıyor olsa, o zamanda fiyatı baya düşürmek zorunda. Nvidia ve AMD fark etmez bu böyledir.

Mesela i5 6500 = i5 7400 performanslarında sıkındı yok, bu konuda başarısız olmamış ama kardeş bari fiyatları aynı olmasın!

Ben ne anladım o zaman yeni nesil işlemciden, eski nesil işlemci ile aynı fiyat aynı performansı veriyorsan ben niye seni alayım. Yeni nesil çıkartmanın ne mantığı kaldı, uyuz oluyorum böyle şeye. Yeni nesil çıkmasaydı, aynı serinin bir üst modelini alırdım yine değişen bir şey olmazdı. Kapitalizm budur.

İntel hepten saçmalama moduna girdi daha önce 2018 ortalarında çıkaracağını düşündüğü Cannonlake işlemcileri 2017 sonunda çıkaracağını açıklamış. Bu hancıraş telaş hali intel gibi 4 yıldır neredeyse rakipsiz markanın artık tahtının sallantıda olduğunu göstermiyor mu?

Size katılıyorum. Galiba bir savaş başlıyor. AMD, geri dönmeye çalışırken Intel üstünlüğünü korumaya çalışıyor. Bakalım kim kazanacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…