i3 7350K Görüşleriniz

Dedim ya 6. ve 7. nesil arasındaki tek fark RGB'li anakartlar ve 0.2 GHz.

İnsanı kaybetme korkusu sardı mı neler neler yapmaz.

Kaybetme korkusundan ziyade umarım sağlam bir rekabet ortamı oluşur. Biz kullanıcılarında yüzü güler böylece. Zira AMD işlemci konusunda İntel'in çok gerisinde kaldı, bu da İntel'in piyasayı eline almasını sağladı. Düzgün performans pahalıya satılıyor parasal sıkıntı yaşayan insanlar düşük bütçe ile istedikleri performansı elde edemiyor. Zorunda bırakılmak çok kötü bir durum.

Hem işlemcide hemde ekran kartı için mimari anlamda üçüncü bir alternatif niye çıkmıyor? Neden yıllardır tek alternatifle yetiniyoruz? Sanki birileri özellikle çıkmasını istemiyor gibi.
Mesela Intel Core i7 6000 serisi ve Intel Zoor B9 3000 serisi gibi mi? Yani ikisi de Intel ve aynı anda piyasadalar?

Mesela Intel Core i7 6000 serisi ve Intel Zoor B9 3000 serisi gibi mi? Yani ikisi de Intel ve aynı anda piyasadalar?

Hayır işlemcide İntel ve AMD, ekran kartında Nvidia ve AMD var. Her ikisinde de üçüncü bir alternatif mimari marka yıllardan beri yok bunu kastettim.

Hayır işlemcide İntel ve AMD, ekran kartında Nvidia ve AMD var. Her ikisinde de üçüncü bir alternatif mimari marka yıllardan beri yok bunu kastettim.
Tübitak ARM tabanlı işlemci tasarlıyordu sanırım yada başka bir kuruluş. Söylediğinde çok haklısın, şöyle 4-5 tane marka olsaydı keşke.

IBM vardı ama yok oldu sanırım o.
Yok olmadı sadece son kullanıcı ilgi alanına girmiyor.

İ3 7350K sıvı soğutma ile 5.0ghz e çıkıyor fakat i5 7400'ü asla geçemiyor. Bu işlemi yapan yabancı kanallar (bitwit, joker productions gibi) bu işlemcinin başarısız olduğunu ve almaya gerek olmadığını söylüyor.

İfadeler: GCN
O işlemciyi hesaplı satıp yanına kaliteli soğutucu koymaları lazımdı. O yüzden o işlemciyi kimse almaz. Ben bile vazgeçtim o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…