i3 8100 + GTX 1060 3GB Sistem

Nano katalog oturduğum yere çok yakın şubesi var elden alabilirim fakat onlar da yurt dışından getiriyorlar diye biliyorum ve arıza durumunda uzun bekleme süreleri olabilir ve nano katalog da GTX 1060 6 GB 2k civarlarında
Evet yurtdışından getiriyolar temin süresi stoktan değilse uzun sürebilir. Ama fiyatları uygun işte o riski göze alırım dersen alınabilir.
Inno3D GeForce GTX 1060 6GB 192bit GDDR5 Ekran Kartı - Nanokatalog
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yaza doğru daha ucuz olan h370 ve b360 serisi gelmesi ihtimali var ben olsam 8100 için öyle bir anakart almazdım beklemenizi öneririm
Seçtiği anakart Z370 ler içinde en ucuz 2. anakart zaten daha ucuzu 550 TL lik en giriş seviye anakart.
H ve B serisi anakartlar gelsede fiyatları ben aşırı aşağıda olacağını sanmıyorum gene. H serisi almak istemez kimse B seriside 400-600 TL arasında olur şuan alacağı Z serisi anakartta 650 TL 50 TL için 3-5 ay beklesin mi şimdi bu adam.:)

Son düzenleme:
Evet yurtdışından getiriyolar temin süresi stoktan değilse uzun sürebilir. Ama fiyatları uygun işte o riski göze alırım dersen alınabilir.
Inno3D GeForce GTX 1060 6GB 192bit GDDR5 Ekran Kartı - Nanokatalog
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçtiği anakart Z370 ler içinde en ucuz 2. anakart zaten daha ucuzu 550 TL lik en giriş seviye anakart.
H ve B serisi anakartlar gelsede fiyatları ben aşırı aşağıda olacağını sanmıyorum gene. H serisi almak istemez kimse B seriside 400-600 TL arasında olur şuan alacağı Z serisi anakartta 650 TL 50 TL için 3-5 ay beklesin mi şimdi bu adam.:)
Çok kafam karıştı ya :) en iyisi sizin söylediğiniz gibi i5 8400 işlemci alim ama ekran kartı konusunda söyediğiniz markaları bilmediğim için tereddütte kaldım

GTX 1050 Tİ ile bile seni tatmin edecek kadar oynarsında. Oyun için asıl önemli olan ekran kartının gücü o yüzden ne kadar güçlü o kadar iyi. 8.nesil i3 8100 almak istemenle de asıl amacının oyun olduğunu düşünüyorum yoksa Ryzen sistemlere yönelebilirdin. İ5 8400 al dememdeki sebep aralarında 2 çekirdek 2 iş parçacığı fark var ileriye dönük ve diğer işlemlerde daha iyi olur.

GTX 1060 3 GB ile 6 GB arasında max 3-10 fps oynuyor. Birde sıcaklıkları arasında 4-5 derece oynuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı