i3 8100 - GTX 1060 sistemde nasıl FPS artırılabilir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17
Meslek
Grafik Tasarım
ASUS EX-H310M V3 r2.0
i3-8100
GTX 1060 3GB.
2x8GB Fury Beast RAM.
1TB HDD.
120GB SSD.
Kasa soğutmada oldukça iyi dandik sırf ışıklı olsun diye kullandığım işlemci fanını da değiştireceğim için soğumada sorun olmayacak.

BF5 test videosunda Ultra ayarlarda aldığı FPS ile benim bilgisayarın verdiği FPS arasında 15 FPS fark var. Ghost Spectre kurulu olmasına rağmen bu farkı nasıl yiyorum bilmiyorum. FPS arttırmak için aklınıza gelen ayarları ve önerileri bu konu altında toplayalım diyorum.

Zamanında milleti 6 GB alın diye uyarmıştık 6GB olsa overclockla falan ekstra 5-6 fps daha alırdınız ama 3 artık bildiğin ölü.

ASUS EX-H310M V3 r2.0
i3-8100
GTX 1060 3GB.
2x8GB Fury Beast RAM.
1TB HDD.
120GB SSD.
Kasa soğutmada oldukça iyi dandik sırf ışıklı olsun diye kullandığım işlemci fanını da değiştireceğim için soğumada sorun olmayacak.

BF5 test videosunda Ultra ayarlarda aldığı FPS ile benim bilgisayarın verdiği FPS arasında 15 FPS fark var. Ghost Spectre kurulu olmasına rağmen bu farkı nasıl yiyorum bilmiyorum. FPS arttırmak için aklınıza gelen ayarları ve önerileri bu konu altında toplayalım diyorum.

FSR 3 modu indir ve DLSS enabeler programını kur. Net 40fps fark alırsınız.

Zamanında milleti 6 GB alın diye uyarmıştık 6GB olsa overclockla falan ekstra 5-6 fps daha alırdınız ama 3 artık bildiğin ölü.
Emektara laf yok hocam :D .

Emektara laf yok hocam :D .
Hocam bide lossles scaling indirirsiniz 10/11. Ben kullanıyorum baya işe yarıyor.

Bu yazılımla olacak bir şey değil. GTX 1060 3GB FSR3ü yavaş çalıştırıyor matematiğine yetişemiyor donanımsal olarak ondan gecikme oluyor

Hocam doğru ama 40 FPS de zaten daha kötü çalışıyor. Bir de FSR 3 gibi olmuyor. DLSS'i̇n kare oluşturucusunu açıyor. DLSS'de ghosting görürse FSR 2 ile kullanabilir. Bayağı işe yarıyor. Kendim Witcher 3'te kullanıyorum. i3 9100F + RX 570 8 GB 70FPS ve üzeri doku ve ayrıntı kalitesi Full ayarlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı