i3 8100 için 30 TL LED'li soğutucu önerisi

Untouchablee

Hectopat
Katılım
22 Ekim 2018
Mesajlar
234
Çözümler
1
i3 8100 işlemcimin üzerinde Intel stok fanı kullanıyorum. Kasamın içinin daha ışıklı ve güzel görünmesi için LED'li bir soğutucu fan almak istiyorum. Gamepower Atlas Mid ATX kasamın fanlarındaki LED'leri mavi olduğu için içerideki LED'lerin renklerinin uyumlu olmasını istiyorum. Mavi LED'li 30 TL civarı uygun ve kaliteli bir fan önerisinde bulunur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin bahsettiğiniz şey ve linkini verdiğiniz kasa fanı yani kasanın önüne veya arkasına takılan fan. Fakat almak istediğin ise işlemci üzerine takılan işlemci soğutucusu o yüzden 30TL gibi bir bütçe yetersiz olacaktır.
 
Çok utandım. :( Dikkatsizliğim yüzünden oradaki "kasa fanı" ayrıntısını görmemişim işlemci fanı diye size göstermişim kusura bakmayın.:sinsi: 30 liraya işlemci fanı bulunamayacağından sanırım konu burada kapanmalı.
 
Hepimiz bir şeyler öğreniyoruz buradan. Sosyal sayesinde öğrendiğim şeylerle beraber toplayabildim bu sistemimi zaten. Bilmemek kötü bir şey değil.
Haklısınız teşekkürler.

İntel stok fanlarını değiştiremezsiniz maalesef 55 TLye XIGMATEK SC120 RGB 120MM LED FAN - Vatan Bilgisayar şu fan var hem kasa fanı hemde 4 pini ile işlemci fanı olarak kullanabiliyorsunuz fakat tekrar söylüyorum intel stok fanı değiştiremezsiniz ayrıca soğutucu almanız gerekiyor böyle bir şey yapabilmek için.
Anladım. Sanırım şuanlık bu planımı iptal etmeliyim. Teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı