i3 8100 için anakart önerisi

askrf.rf

Decapat
Meraba ben i3 8100 ile bir sistem toplamak kararina geldim. PUBG oynayacağım. High medium ayarlarda tabi ki ekran karti 1050 Ti. Arkadaşlar hangi anakart iyi olur sizce? Tabi ki overclock olması icin Z serisi olmayacak ucuz bir sey olsun da benim param yetsin 600 700 dolar param. Sizce hangi anakartı alıyım? Yoksa Z serisinde kullanmam iyi bir de Z B X H serisi bunlar hakkında yazsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş overclock olması için z serisi olmayacak ucuz birşey yazmışsın overclock etmen için z serisi anakarta sahip olman lazım i3 8100 zaten çarpan kilidi kapalı bir işlemci sana şu anakartı önerebilirim tabiki overclock yapmak istemiyorsan (Asus B360M-K Prime 2133mhz-2666mhz ((O.C) ram leri overclockla üst frekans yapabilirsin işlemciyi değil yanlış anlama diye dedim

İleride upgrade etmek istersen giriş seviyesi z370 alınabilir. BCLK O.C ile 8100'e bile O.C yapabilirsin.
Manuel OC giriş seviyesi kullanıcılar için önerilen bir durum değildir. Burada okuyan bir çok giriş seviyesi oyuncu arkadaşımız şuan bunu denemek isteyebilir ve işlemcilerine zarar verebilirler bunu lütfen yapmayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı