i3 8100 ve GTX 1050 için anakart önerisi

Hocam sen İntel için B serisini AMD Ryzenda ki gibi sanıyon Z olmadığı sürece aynı anakart onlar ama genede sen bilirsin. Neredeyse işlemciyle aynı fiyata anakart almış olacan anakart performansı arttıran bir parçada değil.
O anakartıda en ucuz siteden al bali 40 TL cebinde kalsın.
Asus B360-G ROG Strix Gaming 2133mhz-2666mhz(OC) 1151p V2 mATX Anakart

Hocam sen İntel için B serisini AMD Ryzenda ki gibi sanıyon Z olmadığı sürece aynı anakart onlar ama genede sen bilirsin. Neredeyse işlemciyle aynı fiyata anakart almış olacan anakart performansı arttıran bir parçada değil.

Dostum ben daha çok özellik ve teknoloji açısından B360 Chipset'e baktım
B, H yada Z ibarelerinden dolayı değil.
3 Taksitle alacağım. Senin gösterdiğin yere baktım ancak orada taksit olunca faize biniyor. Böylelikle fiyatı 709 TL oluyor orada.
Hepsiburada'dan topluca alıyorum parçaları 3 taksite kadar faiz de yok ve kargo da ücretsiz oluyor.
Teşekkür ederim yine de :)

MSI'dan ben de uzak duruyorum da başka seçenekler var mıdır?
assrock daha önce kullanmadım, Asus'u yıllardır kullanıyorum tatmin edici özellikleri var.
Örnek olarak; Al Suite 3 programı var.
Bana aynı fiyata asus veya assrock koysalar önüme dakika düşünmem assrock alırım bence biraz araştırmalısın assrock yabana atılacak bir marka değil.
Benim arkadaşa B serisi önerme sebebim H serisinden ağzım yandı gerek ses kartı gerek usb konusunda belliki çoğu insan H serisi anakartlara steelseries gibi kulaklıklar takıp denememiş kendinden ses kartsız kulaklıklarda bile H serisi yetersiz benim gibi çok kişinin bu konuda şikayeti var Z serisi gibi güçlü fakat OC desteksiz en ideal anakart serisi 8. nesil için B360 serisidir PRO olur M olur VH olur VD olur farketmeksizin tereddütte kalınmadan alınmalı bence arasında 100 liralık bir fark için belki gün gelecek arkadaş 500 600 TL ödeyerek ses kartı alacak eskiden olsa evet H serisi önerirdim fakat artık 8. Nesil anakartlar ucuzladı B serisi gayet ideal.

Son düzenleme:
Bana aynı fiyata asus veya assrock koysalar önüme dakika düşünmem assrock alırım bence biraz araştırmalısın assrock yabana atılacak bir marka değil.

Benim arkadaşa B serisi önerme sebebim H serisinden ağzım yandı gerek ses kartı gerek usb konusunda belliki çoğu insan H serisi anakartlara steelseries gibi kulaklıklar takıp denememiş kendinden ses kartsız kulaklıklarda bile H serisi yetersiz benim gibi çok kişinin bu konuda şikayeti var Z serisi gibi güçlü fakat OC desteksiz en ideal anakart serisi 8. nesil için B360 serisidir PRO olur M olur VH olur VD olur farketmeksizin tereddütte kalınmadan alınmalı bence arasında 100 liralık bir fark için belki gün gelecek arkadaş 500 600 TL ödeyerek ses kartı alacak eskiden olsa evet H serisi önerirdim fakat artık 8. Nesil anakartlar ucuzladı B serisi gayet ideal.
Hocam cevabın için teşekkür ederim ben de tam bu nedenle bu kartı seçtim
9 tane ses kondansatörü var sonic studio 3, sonic radar falan var. Ben müzisyenim aynı zamanda.
Ekipman bağlayınca arka planda cızırtı istemem yada dip ses.
Teşekkür ederim bu ayrıntıyı verdiğin için.

Hocam cevabın için teşekkür ederim ben de tam bu nedenle bu kartı seçtim
9 tane ses kondansatörü var sonic studio 3, sonic radar falan var. Ben müzisyenim aynı zamanda.
Ekipman bağlayınca arka planda cızırtı istemem yada dip ses.
Teşekkür ederim bu ayrıntıyı verdiğin için.
Sistemi topladıysan bilgi verir misin ? Bende şuan topluyorum senin gibi bende anakart seçiminde arada kaldım aklımda bir iki tane var ama yinede bunu kullanan birinden duymak gerek

Sistemi topladım gönül isterdi ki Z serisi bir anakart alayım.
Asus Rog Strix B360-g beklentimin üstündeydi.
Özellik konusunda geniş diyebilirim. Anakart bilgisayar için ne kadar çok etkili olabilir ki diyenlerin sesini duyabilirsin. Benim ihtiyacım biraz daha kaliteli ve gerekse özellik olarak kullanabileceğim şeyler olmasıydı.
Anakart güzel tavsiye ediyorum. Aradığım ve ilerde ihtiyacım olacak şeyler var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı