i3 8100 RX 480 sistemde PUBG kasıyor

serhanszs

Hectopat
ASUS ROG RX480 8 GB i3-8100 16 GB RAM 250GB SSD 1 TB HDD PUBG'yi 5 6 ay önce indirip oynamıştım akıcıydı FPS düşmesi yoktu yüksek ayarlarda dün HDD'ye kurdum ortalama FPS 0.7FPS :D Sürekli ağ gecikmesi sorunu veriyor FPS 13 14'lerde geziyor en düşük ayarlarda bile en sonunda da 10 dk sonra crash verip atıyor oyundan. SSD'ye kurdum belki HDD de böyledir diye SSD de aynı kasıyor oyun 5 6 ayda hiçbir şey değişmedi bilgisayarda, ne olmuş olabilir?

HDD bir oyuna kalıcı yavaşlık veremez SSD'ye tekrar kursanız bile. Belki başka sorunlardan olabilir mesela işlemciniz ısınmış ve darboğaza giriyor olabilir. Belki belirtmediğiniz bir şey yapmış olabilirsiniz veya sisteminizde anormal bir şey olmuş olabilir, HDD bozulmaya başladığı için sisteminizdeki her şeyi yavaslatmış olabilir bunu anlamak için hız testi ve başka oyunlarda deneyin. Daha derin bilgi vermeniz gerekiyor.

HDD bir oyuna kalıcı yavaşlık veremez SSD'ye tekrar kursanız bile. Belki başka sorunlardan olabilir mesela işlemciniz ısınmış ve darboğaza giriyor olabilir. Belki belirtmediğiniz bir şey yapmış olabilirsiniz veya sisteminizde anormal bir şey olmuş olabilir, HDD bozulmaya başladığı için sisteminizdeki her şeyi yavaslatmış olabilir bunu anlamak için hız testi ve başka oyunlarda deneyin. Daha derin bilgi vermeniz gerekiyor.
rdr 2 hali hazırdaa yüklü test için girdim sonuç bu.
1746472492408.png
1746472455408.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı