i3-8100 - RX 560 sistemde RDR 2 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

ÖmürGüz

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB ram
Ekran kartı
RX 560 2GB OC
İşlemci
i3 8100 CPU
Öncelikle yaklaşık bir yıldır Red Dead Online ve Red Dead Redemption oynuyorum ekran kartım RX 560 8 GB RAM ve i3 8100 CPU 3.60GHz işlemci var neyse 5-6 ay öncesinden bahsedelim, ben normalde Red Dead Redemption oynuyorum, oyunu bıraktım. Bir gün geçti, tekrar girdim ve baktığımda oyunda çok düşük FPS alıyordum ve şehir içinde 18 FPS'ye düşüyordu bu FPS'yi normal almak imkansız, kaç yıldır oynuyorum. Oyunu iki kere formatladım oyunu iki kere sildim yeniden kurdum soruna gittim bilgisayarımda var mı diye başka oyunlarda denedim sorun olmadı peki şimdi ne yapmalıyım sürücülerim güncel, güncellemelerim en son sürüm temp dosyaları, gereksiz dosyaları sildim fakat oyun gereğinden fazla çöküyor ve gereğinden fazla VRAM kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 GB VRAM ile o FPS biraz normal gibi. Oyun o kadar guncelleme aldi falan ama disklerde bir sorun olabilir. Oyun SSD'ye mi kurulu yoksa HDD'ye mi?
Kanka o FPS normal değil ben normal FPS'imi biliyorum arkadaşın dediği gibi RX550 ile 30 fps almış ben onun bir üst sürümü ekran kartım var onunla 33FPS alıyordum oyunda en düşük şimdi şehirlerde 14-15 FPS'e düşüyor normal alanlarda 30FPS alıyorum 25'e falan düşüyor bazen oyunu hem SSD'ye hem HDD'ye kurdum ikisinde de aynı gereğinden düşük FPS alıyorum ve VRAM kullanımı çok fazla gereğinden fazla böyle değildi, bilgisayarda da bir problem yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı