i3-8100 sistem yükseltme

Ekran kartın varsa zaten ondan görüntü alacaksın. Driver'ini silsende ekran kartından görüntü alırsın sadece çözünürlüğü 600p olacak.
9400f tam f/p.

Seni şuraya davet ediyorum. Karar sana kalmış ama gönül Ti dan yana.
Ekran kartın varsa zaten ondan görüntü alacaksın. Driver'ini silsende ekran kartından görüntü alırsın sadece çözünürlüğü 600p olacak.
9400f tam f/p.
İlginiz için teşekkür ederim. İkisini birden değiştirme kararı almış gibi duruyorum şu an öncelik olarak hangisini değiştirmek mantıklı olur?İşlemci mi, ekran kartı mı? 8100 + 1050 Ti ikilisini toplamda 1300 liraya satıp üzerine 2000TL koyup 3300 TL'ye i5-9400F + 1660 Ti almak mantıklı geldi. Son sorum, bu ikili ile "en azından 4-5 sene rahat ederim" diyebilir miyim?

Tabii, ikisi de çok hoş bir çift. Seni tatmin ederler merak etme .

Dipnot: İlk önce gpu değişmeli. Az bir bottleneck yaşanabilir ancak +50-70 fps artışı göreceksiniz.

Tabii, ikisi de çok hoş bir çift. Seni tatmin ederler merak etme .

Dipnot: İlk önce gpu değişmeli. Az bir bottleneck yaşanabilir ancak +50-70 fps artışı göreceksiniz.
Benim de aklımdaki buydu. CPU genelde online oyunlarda ( o da bazılarında ) öncelikli. Ama GPU genelde öncelikli. Sanırım 1660 veya 1660 Ti alacağım. Bu ikisi üzerine yoğunlaşmam gerek. İndirimle ne kadara gelir, aradaki fark ne kadar vs bunlar da önemli benim için. Çok teşekkür ederim.

İlk olarak işlemci almak zorundasın yoksa ağır darboğaz yaşarsın.
4-5 sene gider mi... Oynayacağın oyunlara ve o zaman çıkacak oyunlara bağlı.
Tahminince 4-5 sene ucu ucuna yetebilir.

İlk olarak işlemci almak zorundasın yoksa ağır darboğaz yaşarsın.
4-5 sene gider mi... Oynayacağın oyunlara ve o zaman çıkacak oyunlara bağlı.
Tahminince 4-5 sene ucu ucuna yetebilir.

Darboğaz çok fazla yaşayacağımı zannetmiyorum. Bunun için araştırma yaptım epey bi. İşlemciyi, online oyunlardaki işlemci kullanımı konusunda rahatlatmak için düşünüyordum ama GPU biraz daha fazla önemli geldi bana da.

İ3 9100f niye alsın 8100 den sadece%8 falan daha iyi 9400f ve 1660ti en iyi seçim.
En doğru seçim 5 6 yıl götürür sizi.

Bana kalırsa i3-8100 değiştirmeden GTX 1660ti alırsan darboğaz olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…