i3 8100 sistemde RAM yükseltilmeli mi?

Scabior

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 2018 yılında masaüstü sistem dizmiştim. Son zamanlarda gerçekten yavaşlamaya ve oyun performansı tatmin etmemeye başladı.
8 GB RAM eklemeli miyim sizce sisteme? Bu kasayı uzun süre kullanmayacağım, 8-9 aylık bir süreç için uğraşmaya değer mi?

Sistem özelliklerim;
1060 3 GB
i3 8100 3.60 GHz
8 GB RAM
-SSD kullanmıyorum-

Herkese merhaba, 2018 yılında masaüstü sistem dizmiştim. Son zamanlarda gerçekten yavaşlamaya ve oyun performansı tatmin etmemeye başladı.
8 GB RAM eklemeli miyim sizce sisteme? Bu kasayı uzun süre kullanmayacağım, 8-9 aylık bir süreç için uğraşmaya değer mi?

Sistem özelliklerim;
1060 3 GB.
i3 8100 3.60 GHz.
8 GB RAM.
-SSD kullanmıyorum-

Eğer ihtiyacınız gerçekten varsa alın.
Ve alacaksanız hemen almanızı öneririm bundan sonra alabilecekmişiz gibi durmuyor.

Sistem özelliklerim;
1060 3 GB.
i3 8100 3.60 GHz.
8 GB RAM.
-SSD kullanmıyorum-

Mümkün ise alınız. Valorant gibi oyunlarda farkı hissedersiniz. Ve biraz daha para biriktirip SSD alın mümkünse NVMe olsun oh mis.

Sistem özelliklerim;
1060 3 GB.
i3 8100 3.60 GHz.
8 GB RAM.
-SSD kullanmıyorum-

Alınabilir performans artışı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı