i3 8100 Sistemin Ederi Nedir?

Ezerboi

Kilopat
Arkadaşlar 2.el sistem önerisi için konu açmıştım bu sistemde karar kıldım. 1500 liraya alabiliyorum. Değer mi sizce?

• Intel i3 8100. (15 ay garanti)
  • MSI H310M PRO VD Plus. (36 ay garanti)
  • Corsair 8 GB DDR4 2400MHz RAM (yok)
  • Xigmatek frontliner kasa (20 ay garanti)
  • Cooler Master 500W 80+ PSU. (12 ay garanti)
  • SanDisk 240GB SSD. (24 ay garanti)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence almalısın fiyat iyi yani.

R3 2200g olan sistem de kafamı sürekli karıştırıyordu ama uygun diyorsanız bunu alıyorum arkadaşlar

Ekran kartı nedir?

Alınabilir. Parçaların garantili olması iyi. RAM'de pek gerek yok zaten kolay bozulan bir parça değil. Güzel bir ekran kartı ile tamamlayabilirsiniz sistemi.

Ekran kartı nedir?

Muhtemelen rx570 olacak hocam. Bugün yeni parçaları inceledim ve aynı paraya toplayabildiğim ryzen sistem ise buydu;

Gigabyte B450m
Ryzen 2200G CPU.
Corsair 8 GB 3000 DDR RAM.
Dark sentinel kasa.
Corsair Vs450 Watt +80 PSU.
240 Gb Jk Ssd

Garanti süreleri de ortalama olarak aynı.
Alınabilir. Parçaların garantili olması iyi. RAM'de pek gerek yok zaten kolay bozulan bir parça değil. Güzel bir ekran kartı ile tamamlayabilirsiniz sistemi.

Sizce de fiyat olarak uygun sayılabilecek ölçüde mi?

Ryzen sistem de fena değil. James Donkey SSD almayın ama. 1500 TL'ye uygun gibi duruyor.

Ryzen sistem de fena değil. James Donkey SSD almayın ama. 1500 TL'ye uygun gibi duruyor.

İkisi de çok hoşuma gittiği için arada kaldım. Konu açıp çözüm bulurum dedim arkadaşların yarısı ryzen yarısı intel dedi
Arkadaşlar başka fikri olan yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…