i3 8100 ve GTX 1050 Ti'lı sistem için yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan 129592
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 645

129592

Kilopat
Mevcut sistemim:
Intel i3 8100 3.60 GHz 4 çekirdek 4 thread işlemci.
MSI H310 M Pro VD Plus anakart.
Zotac NVIDIA GTX 1050 Ti tek fan 4 GB 128 bit ekran kartı.
16 GB 2400 MHz Hi-Level RAM.
240 GB'a data SSD.
1TB Toshiba HDD.
Dark F40 mesh kasa.
PSU 400 watt değiştiririm problem değil.
Bu sistemi güncellemek istiyorum kafamda 4060 ve i7 8.nesil bir işlemci almak var 2.el önerilere de açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu komple elden çıkar derim, adam etmek çok uğraştırır. RAM hızları, depolama, PSU hepsi yeterli olmaktan uzak. RTX 4060'ı tek alman ekonomik olmayacağı için böyle şeyler kovalaman daha ideal olur üzerine.

4060 + i7 8 nesil kadar büyük bir güncelleme yapmak yerine komple sistemini satıp yeni sistem alman daha mantıklı olur. Zaten bütün parçaları değiştirmek şart gibi duruyor neredeyse.

Ne kadar tutar ki? Sadece işlemci ekran kartı PSU değişimi daha ucuza maal olmaz mı?

Ne kadar tutar ki? Sadece işlemci ekran kartı PSU değişimi daha ucuza maal olmaz mı?

Bugün RTX 4060 ile ikinci elden 8. nesil i7 kovalamak sana nereden baksan 15K'ya patlar ve elindeki PC'nin kalanı yine hurda gibi durur.

Hiç uğraşma o paranın üzerine elindeki kasanın satış değerini koy sıfır PC al geç.

Bugün RTX 4060 ile ikinci elden 8. nesil i7 kovalamak sana nereden baksan 15K'ya patlar ve elindeki PC'nin kalanı yine hurda gibi durur.

Hiç uğraşma o paranın üzerine elindeki kasanın satış değerini koy sıfır PC al geç.

Anladım bu sistemi komple satayım ben o zaman 0'dan toplayım. Kaça satabilirim bu sistemi bu haliyle fikriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı