i3 8100 ve i7 3770 Sistemlere PSU Önerisi

Uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğin verimli, sessiz ve kaliteli bir psu arıyorsan fazla arama alttakini al geç. Zaten aynı anda iki sistemi tek bir psu ile beslemeyi düşünme bile tak çıkar yaparak kullanmakta ne kadar pratik olur bilemedim şimdi :)

Seasonic 620W 80+ Bronze M12II-620 Evo Edition Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-620)
Tak çıkar değil zaten yeni sisteme geçtiğim de eski parçaları satacağım. Ama tekrar psu almak istemiyorum. Linkini attığınız psu güzel bir şeye benziyor ama şuan için o kadar para verebileceğimi sanmıyorum. 200-300 TL arası bir psu önerisinde bulunabilirseniz mutlu olurum.

Tak çıkar değil zaten yeni sisteme geçtiğim de eski parçaları satacağım. Ama tekrar psu almak istemiyorum. Linkini attığınız psu güzel bir şeye benziyor ama şuan için o kadar para verebileceğimi sanmıyorum. 200-300 TL arası bir psu önerisinde bulunabilirseniz mutlu olurum.

Önerdiğim PSU zaten alınabilecek en iyilerden bir tanesi, o zaman bütçene uygun hazır indirimdeyken bunu alabilirsin.

FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı