i3 8100 ve RX 570 sistem, Knight Online'da kasar mı?

Mehmet2720

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi asıl toplama amacım Knight Online'da kasmamasıdır. Ancak ilerde Knight Online oynamayı bırakır güncel oyunları da oynarım belki diye orta yükseklikte bir sistem almak istedim.
Şimdi bu sistem ile ilgili endişem Knight Online'da kasması. Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Aldığım sistem ve monitör aşağıdaki linkte mevcuttur.

@Çağlar Keyf özellikle senin yorumunu merak ediyorum kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz sistem, Knight Online için fazlasıyla yeterli.

Bu sistemi asıl toplama amacım Knight Online'da kasmamasıdır. Ancak ilerde Knight Online oynamayı bırakır güncel oyunları da oynarım belki diye orta yükseklikte bir sistem almak istedim.
Şimdi bu sistem ile ilgili endişem Knight Online'da kasması. Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Aldığım sistem ve monitör aşağıdaki linkte mevcuttur.

@Çağlar Keyf özellikle senin yorumunu merak ediyorum kardeşim.
Knight Online gibi bir oyunu hemen hemen her PC açabilir. Yani bu sistemle aynı anda 200 tane Knight Online oynayabilirsiniz:D

O işlemci Coffee Lake dikkat et. 8. seri Intel yani. Şu an o işlemciyi destekleyen tek anakart Z370 ki en uygunu 600 TL. H110, B250, B350 ile o işlemciyi çalıştıramazsın.

O işlemci Coffee Lake dikkat et. 8. seri Intel yani. Şu an o işlemciyi destekleyen tek anakart Z370 ki en uygunu 600 TL. H110, B250, B350 ile o işlemciyi çalıştıramazsın.
Arkadaş hazır sistem almayı düşünüyor. Hazır sistemde de yanlış bir bileşen göremezsiniz.
Ayrıca 600 TL'nin altında da Z370 anakartlar mevcut, biraz araştırma gerekiyor.
Bu arada B350, AMD AM4 platformunda bir anakart.

En son 8 sene önce falan oynamıştım heralde onda da tptptptpptpttppt diye PM atıyordum magice şimdi kaldıramayacak sistem var mıdır
Ben sistemim kaldırmıyor demedim ki, oyun eski olduğu için Clinet yada Sunucuda sıkıntı olabilir yada 1000 kişi aynı haritada olduğu için olabilir.
NOT:Cpu ve Gpu kullanımı düşük

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı